Nørre-Snede
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 4. september 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 4. september 2023

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Timian, tonic og tomater (4:8)
Timian, tonic og tomater (4:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Det skal handle om umami - den femte grundsmag. Lisa Lemke og hendes venner tester, hvilke dåsetomater der er bedst. Der laves ramenbouillon, nougat og æblekage, og Sandra viser, hvordan man steger den perfekte bøf.

05:55  

Timian, tonic og tomater (3:8)
Timian, tonic og tomater (3:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Kokken Lisa Lemke fører os ind i sødmens fantastiske verden. Lisa og hendes venner tester, hvilken chokolade der er bedst. De laver grillet brie med nødder og frugt, libanesisk salat og franske marengs. Og Jimmy, programmets mester i sødt, viser, hvordan man laver den perfekte prinsesselagkage.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Berømte måltider: Matador på menuen (1:2)
Berømte måltider: Matador på menuen (1:2) Adam Price og Frederikke Legaard tager turen til Korsbæk for at skabe den ultimative Matador-middag og dykke ned i historierne bag bl.a. Grisehandlerens brunkål og Lærer Andersens kødrand. Og så må Frederikke i porcelænværkstedet, når der skal serveres miniaturesmørrebrød for en helt særlig gæst.

08:15  

Dyreunger på egne ben (5:5)
Dyreunger på egne ben (5:5) Tysk naturserie fra 2020. (Born to Be Wild) I Namibia strejfer den lille hyænehund Lyca rundt. Hendes flok kæmper en konstant kamp mellem sikkerhed og sult. Men deres held begynder at vende, da Lyca får øje på en ensom vandbuk. Nu skal hun lære at jage og løbe for at blive et flyvefærdigt medlem af flokken.

08:15  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Når Andreas Mogensen har været på Den Internationale Rumstation i et halvt år, skal han vende tilbage til sit liv her på jorden.

DR2

05:45  

Deadline
Deadline Ved de seneste to valg er Enhedslisten gået tilbage hos vælgerne. Nu har partiet fået ny politisk ordfører i en tid hvor partiets principper om afmilitarisering er udfordret og hvor den grønne omstilling kan komme til at presse den sociale lighed - men ambition er klar, Pelle Dragsted vil gøre Enhedslisten til et folkeparti. Vært: Astrid Berg.

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:10  

Sarah og And (36)
Sarah og And (36)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Infektion (7)
Bamselægen - Infektion (7) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (51)
Hey Duggee (51)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (53)
Vidundervovsen Vaffel (53)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (3) Nikoline, Bjørn og Jose forsøger at skaffe beviser på, at Hella arbejder sammen med skurkene. Vil Kristian tro dem, eller er han forblændet af Hellas charme?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Dyrehospitalet (3:8)
Dyrehospitalet (3:8) Svensk dokumentarserie. Føllet Direxa har netop mistet sin mor, og det er ekstremt vigtigt hurtigt at forsøge at bortadoptere hende til en hoppe, hun kan die hos og knytte sig til. Tigrene skal trænes, så de ikke angriber menneskene, og så skal Sveriges mest skræmmende dyr findes!

09:35  

Dyrehospitalet (6:8)
Dyrehospitalet (6:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Agnes bliver dårligere og dårligere, og dyrlægen sender hende videre til specialister. Pytonslangen Zafira har svært ved ånde, og så er der en mordgåde, der skal løses, for hvem har myrdet dronningen? Nordvision fra Sverige.

09:35  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Gizmo er blevet kørt ned af en bil, og den behøver akut hjælp. Næsehornet Namakula kan enten blive mor eller blive historisk! Hesten Mio beviser, hvorfor den fuldt ud fortjener kælenavnet Stålhesten.

09:35  

Dyrehospitalet (4:8)
Dyrehospitalet (4:8) Svensk dokumentarserie. Hundehvalpen Cleo har muligvis en uhelbredelig sygdom. Dværgschnauzeren Raffe arbejder som personlig assistent, og det er noget, den kan lide. I Argentina er et af verdens mest storslåede vildmarksprojekter i gang, 100 jaguarer skal slippes fri.

10:05  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Holdet indser, at entréen til haven ser anstrengende ud, og at det er tid til at anlægge en ny. Tareq Taylor laver en låge til den nye entré. John Taylor viser den rette måde at plante et træ. Og så hylder holdet den fineste rodfrugt af alle - kartoflen. Men hvordan går det med flytteplanerne?

10:35  

Min have IV (2:7)
Min have IV (2:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) Maria har lavet en have med mange hvilepladser - sådan at den kan nydes, når formen er elendig. Dag sylter grønne tomater, og Stine laver et blomsterbord.

10:35  

Min have IV (1:7)
Min have IV (1:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) I Lillesand gør Trine og Knut haven klar til en ny sæson. Heidi lærer at lave kranse, Stine laver et tørrestativ, og Steinar viser os blåregn.

10:35  

Min have (1:9)
Min have (1:9) Norsk haveserie fra 2018. (Hagen min) I bydelen Vaterland i den gamle by Fredrikstad opnår haveejerne meget på meget lille plads. Gartner Steinar Johansen giver gode råd om beskæring, snedker Stine Bjørnstad laver et redskabsskur, mens kokken Dag Tjersland får en lækker marmelade ud af Vaterlands sure druer.

10:35  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Efter fire år er det blevet tid til at tage afsked med Torstens have. Det er med stort vemod, at de fire venner forlader gården, men der er også store planer og forventninger til fremtiden. Men først skal årets konkurrence afgøres. Hvem er det lykkedes at fremavle den største dahlia?

11:05  

Loppemarkedstips (6:6)
Loppemarkedstips (6:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en 200 år gammel kiste i Täby. Antikeksperten Mats Bergstrand viser prisbilligt glas fra Iittala og Orrefors. Sofia investerer i en bordlampe.

11:05  

Loppemarkedstips (5:6)
Loppemarkedstips (5:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en antik køleboks på loppemarkedet i Stora Karby. Antikeksperten Mats Bergstrand giver tips om, hvordan man bedømmer kunsttryk på loppemarkeder. Sofia investerer i glas fra Kosta Boda.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (8:25)
Antikkrejlerne XXIV (8:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (6:25)
Antikkrejlerne XXIV (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (7:25)
Antikkrejlerne XXIV (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:20  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

09:30  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden Dagens dyr er en af nattens dræbere på den afrikanske savanne. Derfor er det svært at finde dyret om dagen. Så Sebastian skal lede godt efter, hvis det skal lykkes ham at finde en leopard.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at blæksprutten spiser sin egen arm? Se med når Kristian og Katrine besøger en blæksprutte, og se om det lykkes Blækita og Blæktud at flygte fra den store hval.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - I
Skæg med bogstaver - I Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet I, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en ispind på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (12:16) - Kul og koskind
Bonderøven 2019 (12:16) - Kul og koskind På Kastaniegården arbejder Frank videre med den nye portåbning til den del af stalden der skal bevares. Dansk salat og asiatisk kål skal plantes og sås i køkkenhaven. Det er godt at have til vinter. Og så laver Frank trækul til smedjen med sin hjemmelavede, thailandske trækulsbrænder.

12:15  

Bonderøven 2019 (11:16) - Må det briste eller bære
Bonderøven 2019 (11:16) - Må det briste eller bære I denne episode af Bonderøven: Frank og børnene er tilbage i Norge. De bor igen på gården hos Thorbjørn og Louise. Nu skal den samiske vinterhytte gøres færdig med hjælp fra venner og lokale beboere. Der bliver dog også tid til en fisketur sammen med Thorbjørn, Johan og Alma- når de alligevel skal op i højlandet for at samle vigtige træstykker til brug i byggeriet.

13:00  

Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8)
Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8) Sæson 2 (2011). Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

13:00  

Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8)
Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8) Sæson 2 (2011). Jørgen og Nikolaj er tilbage! Det er december og sne og frost præger den danske natur. Jørgen og Nikolaj sejler til Romsø ud for Kerteminde. Øen er beboet af en meget fin flok dådyr, som de to går efter at sætte tænderne i. Men sneen larmer under deres fødder, så det viser sig at være sværere at komme ind på dyrene end ventet. Sendt første gang 06.11.11

13:30  

I hus til halsen - Lundforlund (5:8)
I hus til halsen - Lundforlund (5:8) Kan man være skilt og bo hver for sig, men samtidig have fælles økonomi? Det er i hvert fald det, Linda (30) og Silas (33) gør i Lundforlund. Sammen med deres søn bor Linda i parrets tidligere villa, imens Silas har været nødsaget til at flytte ned i sin søsters kælder på ubestemt tid. Men for at Silas kan flytte ud af søsterens kælder, kræver det, at huset bliver solgt, og det er stadig ikke sket. For husets mange kvadratmeter er uudnyttede og virker som spildplads. Opgaven for ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester er klar: de skal gøre de mange døde kvadratmeter til landstedets største aktiv, så Silas kan komme ud af sin søsters kælder.

14:30  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:00  

Vilde venner III (8)
Vilde venner III (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. De skal bygge et nyt hus til en stor gruppe bier, ringmærke to små tårnfalkeunger sammen med Fugle Bent og hjælpe tre måger, som har forvildet sig ind på en fodboldbane.

12:20  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

12:35  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal stenalder-drengene fra The Flintestens køre imod de tre swag rødder fra Bling Bling Bilen. Der bliver fuld smæk på, når turen går ned ad Striben, op og ned ad Specialbanen i Rundetårn og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Heino fikser alt - Fletningen (2)
Heino fikser alt - Fletningen (2) Frisøren Heino rykker ud til Alberte, der skal være fin og vil have en fletning. Heinos resultat bliver dog lidt anderledes end forventet.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:05  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

14:45  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:15  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

16:10  

Mord med dr. Blake (4)
Mord med dr. Blake (4) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset.

17:05  

Jordemoderen IV (9:10)
Jordemoderen IV (9:10) Engelsk dramaserie fra 2015. (Call the Midwife) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Kunstens skjulte kræfter (4:4)
Kunstens skjulte kræfter (4:4) I dette program går vi til bunds i hvordan kunsten - og ikke mindst billedkunsten- kan meget mere end at uddanne og underholde os. Vi møder folk, der forsker i om billedkunst kan gøre en forskel i helbredelsen på hospitaler og besøger Moderna Museet i Stockholm, der har inviterer Demente til særlige omvisninger, fordi de har erfaret at kunsten kan noget særligt hvis vi møder den med vores egne erfaringerer, fremfor gennem intellektuel belæring.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Nedsmeltning
Karlas Fantalastiske Klasse - Nedsmeltning Filur er på besøg hos Karla og vil rigtig gerne lege med Lillepind. Men Karla bestemmer, at de skal se hendes yndlingsserie - under varmelampen.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Bamselægen Sandra og hendes ven og hjælper Portør Ole kører ud til alle slags ulykker. I dette afsnit har Esthers bamse Lily været ved at blive kvalt i en skumfidus. Bamselægen Sandra og Portør Ole må derfor hjælpe Esther med at få skumfidusen ud af Lilys hals. De lærer blandt andet Esther og Lily om luftveje og Heimlich manøvren.

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor kører englænderne i den forkerte side af vejen? Hvordan kan det være, at tommelfingeren er den eneste finger, der peger til siden? Og hvorfor spiser vi med kniv og gaffel? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:40  

Stop!
Stop! Stella og Miriam fortæller hinanden uhyggelige spøgelseshistorier, og Maja vil gerne være med. Men først skal hun bevise sit mod ved at gå ned i husets mørke, uhyggelige kælder og risikere at møde selveste kældermonstret!

17:50  

Stop!
Stop! Familien Sandström skal snart have et ny medlem. Mor og far snakker ikke om andet end den nye baby, som er på vej. Men Maja vil ikke have nogen lillebror. Hun vil have, at alt skal være, som det altid har været.

DR1

18:00  

Antikduellen (9:12)
Antikduellen (9:12) Antikduellanterne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen handler i Assens. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House og Loppehuset i Randers og Michael Christiansen fra Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Assens.

18:00  

Antikduellen (8:12)
Antikduellen (8:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Bettina Pedersen, der driver butikken SeChloe i Odense eller Simon Krogsgaard, der opkøber antikviteter, som han sælger videre på auktioner, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt henholdsvis Maribo, Grenå og Sæby. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Spise med Price: Natmad
Spise med Price: Natmad Natmad er bare noget helt særligt, og derfor kommer Lisbet Dahl, Andreas Bo m.fl. til spisning ved midnatstid. James og Adam forbereder krustader med skaldyrsfyld, vitello tonnato, en lækker pæretærte og ikke mindst den franske specialitet ficelle picarde.

20:30  

Jagten på Elefantordenen (4:4)
Jagten på Elefantordenen (4:4) Dansk reportageserie fra 2022. Jan Elhøj og Morten Kirckhoff jagter i dette program ikke forsvundne elefanter, men derimod et storkors med diamanter. Det blev tildelt Hermann Göring, en af Tysklands absolutte topnazister, da Adolf Hitler ikke ønskede at modtage udenlandske ordener. Görings enke påstod efter krigen, at storkorset forsvandt under bombning af deres hjem. Nu drager Jan og Morten ud med metaldetektor for at søge i ruinerne efter landstedet nord for Berlin. De finder dokumenter, som viser, at storkorset i verdenskrigens sidste dage blev bragt med tog i sikkerhed i Berchtesgaden i Sydtyskland. Måske er Hermann Görings storkors endt som krigsbytte hos en amerikansk soldat, der plyndrede Görings tog med kunstskatte?

DR2

18:00  

Besat af vintagekjoler
Besat af vintagekjoler Lisbeth Gottenborg har mere end 200 vintagekjoler hængende på sit loft. Og de hænger ikke kun til pynt. Kjolerne skal bruges. De vækker opsigt, og fester bliver sjældent kedelige, når hun har en af dem på. Vært Trine Ross deler hurtigt Lisbeth Gottenborgs begejstring for kjolerne, og sammen tager de på shoppetur i Herning. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 11.11.14

18:30  

Weekendtur til Barcelona
Weekendtur til Barcelona Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Gaudi, Galicien og Gràcia-festival. Tag med Gregg Wallace til Barcelona. En af de mest populære storbyer i Europa og en weekendfavorit for mange turister - med god mad, kunst, arkitektur og fascinerende traditioner. I løbet af tre dage mæsker han sig i tapas, besøger la Sagrada Familia og laver et selvportræt i bedste Pablo Picasso-stil.

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Wales og England
Verdens smukkeste togrejser - Wales og England Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Lancashire til Cardiff. Vi rejser på weekendtur med det gamle luksustog Northern Belle langs grænsen mellem England og Wales. Ruten krydser den store Cefn-viadukt, gennem Shropshire Hills og det historiske Ludlow i Welsh Marches. Turen byder på et af Wales' mest berømte kor, fiskeri i floden Teme og fortidens gamle dampmaskiner i Blaenavon, inden rejsen slutter med en rundvisning på Cardiffs gamle slot.

20:00  

Filmperler: The Card Counter
Filmperler: The Card Counter Amerikansk thrillerdrama fra 2021. Soldaten William Tell er præget af skyldfølelse efter at have begået krigsforbrydelser i Irak. Efter nogle år i fængsel er han blevet professionel gambler, men han hjemsøges stadig af sin fortid, da han opsøges af den unge Cirk. Cirk vil have hjælp til at hævne sig på en pensioneret major, som han mener er skyld i hans fars selvmord. Tell øjner en chance for forløsning gennem sit venskab med Cirk. Medvirkende: Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Willem Dafoe m.fl. Instruktion: Paul Schrader.

TVR

18:00  

F for får V (6)
F for får V (6)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Mads finder opgaven med en zebra, der sidder fast i et træ, som let. Men Mads' selvstændige personlighed rammer muren, da han beslutter sig for en solo-løsning.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5) Blækwarts voksenskole + Mundtlig fremlæggelse

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I et forsøg på at redde varulven Reschefski får de mesterlige monsterbørn hjælp fra deres nedfrosne mormor, troldkvinden Tammi. Men kan man nu også helt stole på hende?

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Agent Samsam - PET's værste mareridt (3:4)
Agent Samsam - PET's værste mareridt (3:4) Har den spanske domstol taget fejl af, hvilken syrisk oprørsgruppe Samsam tilhørte? DR's mellemøstkorrespondent Puk Damsgaard og retsanalytiker Louise Dalsgaard graver sig ned i hans rejser til Syrien for at finde ud af, om han kæmpede for Islamisk Stat. Det fører dem frem til en af de krigere, som spanierne mener, at Samsam har "terrorfinansieret", men som de aldrig har afhørt. I Danmark er der pludselig politisk flertal for at få hele Samsam-sagen undersøgt i en kommission.

22:15  

Agent Samsam - Ferien jeg aldrig kom hjem fra (4:4)
Agent Samsam - Ferien jeg aldrig kom hjem fra (4:4) Ahmed Samsam har i dag afsonet seks år af sin terrordom, og for første gang har han nu fået tilladelse til at give et TV-interview fra sit fængsel. Her svarer han på DR's Louise Dalsgaards spørgsmål om sin agenttid, sin oprørsgruppe i Syrien og de terrorvideoer han har set på sin telefon, og som er med til at få ham dømt for IS-propaganda og hvervningsforsøg.

22:50  

Annika II (1:6)
Annika II (1:6) Britisk krimiserie fra 2023. En telefon med en optagelse af et mord bliver indleveret til politiet. Det bliver en sag for Annika Strandhed, chef for en enhed, som efterforsker mordsager i farvandene i og omkring Skotland. Samtidig går Annika og tumler med, hvordan hun kan fortælle sin kollega Michael, at han er far til hendes 16-årige datter.

23:35  

Annika II (2:6)
Annika II (2:6) Britisk krimiserie fra 2023. En nyligt løsladt indsat findes død i et hundebur under en bro. Annika Strandhed går på jagt efter morderen - en opgave, der sender hende en tur rundt i Edinburgh. Samtidig tager hun sig endelig sammen til at dele sin hemmelighed med Michael.

DR2

21:49  

Explainer - Er nikotin farligt?
Explainer - Er nikotin farligt? Salget af "Puff- barer" og nikotinposer er eksploderet, og det er især de unge, som køber produkterne. Det bekymrer politikere og eksperter, for selvom der ikke længere er tobak i de nye produkter, så indeholder de stadig nikotin. Men er nikotin egentlig farligt?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Sara Omar skal gøres tavs (2:3)
Sara Omar skal gøres tavs (2:3) Saras Omars arbejde med sin tredje roman er gået helt i stå, og hendes mange foredrag aflyses en for en ovenpå strømmen af anklager om, at hun lyver om hele sin fortid. I dokumentarserien er vi havnet i et voldsomt opgør i den danske kulturverden, og hele balladen får de voldelige spøgelser fra Saras Omars fortid ud af busken igen. En skræmmende familiehistorie afsløres på en rejse tilbage i hendes opvækst, alt imens hendes sikkerhedssituation spidser til.

23:25  

Venezuelas fortabte børn
Venezuelas fortabte børn Tysk dokumentar fra 2023. (Venezuela, Country of Lost Children) Venezuela var engang et af Latinamerikas rigeste lande, men demokratiet er i opløsning og befolkningen sulter. Syv millioner er flygtet fra landet, og en million børn er blevet efterladt. Slumkvarteret Santa Rosa er så fattigt, at folk må begrave deres døde i plastikposer i stedet for kister. Kiaras 14-årige søn er allerede et bevæbnet bandemedlem. Da hun beslutter sig for at flygte til Colombia med sine børn, kan hun ikke tage ham med.

TVR
DR1

00:20  

Next Level Chef II (5:15) Vildt - og vilde udfordringer
Next Level Chef II (5:15) Vildt - og vilde udfordringer Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Næste udfordring har vildsvin og kronhjort på menuen. Kan kokkene fange de bedste ingredienser på madelevatoren, inden den forsvinder ned til næste niveaus køkken? Og hvem formår at tilberede kødet, så det smager himmelsk?

01:05  

Twilight
Twilight Amerikansk adventure-drama fra 2008, Den utilpassede teenagepige Bella Swan flytter til udørken Forks. Her møder hun den mystiske og dragende Edward Cullen, der har en drabeligt mørk hemmelighed. Bella er sikker på tre ting: Edward er vampyr. Der er en del af ham, der hungrer efter hendes blod. Og hun er fuldstændig og håbløst forelsket i ham. Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke m.fl. Instruktion: Catherine Hardwicke.

01:05  

The Twilight Saga: New Moon
The Twilight Saga: New Moon Amerikansk adventure-drama fra 2009. Vampyren Edward Cullen og hans familie flytter fra byen Forks for at beskytte teenagepigen Bella fra deres farlige verden. Bella søger trøst hos sin barndomsven Jacob Black - men også Jack gemmer på en overnaturlig hemmelighed. Da Bella pludselig står ansigt til ansigt med en gammel fjende, bliver det klart, at hendes liv stadig er i fare. Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner m.fl. Instruktion: Chris Weitz.

03:05  

Mord med dr. Blake (1)
Mord med dr. Blake (1) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?

DR2

00:20  

Hvad siger din stil: Du må ikke se rig ud i 2010'erne
Hvad siger din stil: Du må ikke se rig ud i 2010'erne Vi er på besøg hos Jonas For Fanden, som udover at være et ikon i 2010'erne stadig har en stil, som er meget inspireret af 2010'er moden. Men er vi alle sammen det? Hvorfor havde vi den stil? Og hvad betyder normcore egentlig?

00:50  

Forført til at smugle - en partypiges bekendelser (1:4)
Forført til at smugle - en partypiges bekendelser (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (HIGH!) Hun drømte om sol, fester og eventyr. Derfor rejste 19-årige Michaella McCollum på ferie til den spanske partyø Ibiza. Men drømmene forvandlede sig hurtigt til et mareridt, da hun sank ned i en verden af stoffer. Her fortæller McCollum, hvordan festerne førte til narkosmugling.

01:20  

Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (1:2)
Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2020. (Ku Klux Klan An American Story) Den har over 3000 mord på samvittigheden. Ku Klux Klan er den ældste højreekstremistiske organisation i USA. Den blev oprettet i 1865 og har i årtier terroriseret landet med vold og mord. Men hvad ved vi egentlig om den hemmelige klan? Hvordan har den været i stand til at overleve? Og hvad nærer den? Her dykker vi ned i den 150 år lange og grusomme historie om had, racisme og rædsel. En historie, hvis dæmoner stadig hjemsøger Amerika.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NRSNEDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0829173448