Nørre-Snede
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 19. oktober 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 19. oktober 2020

DR1

00:50  

Mord i skærgården: I sandhedens navn
Mord i skærgården: I sandhedens navn På årets sejlerskole begynder nogle af de ældre drenge at mobbe Benjamin. Det bliver så slemt, at en ældre mand griber ind for at hjælpe ham. Da Benjamin forsvinder, opdager politiet, at den barmhjertige samaritan er en kendt pædofil. Nu bliver det et kapløb med tiden at få opsporet drengen. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

02:20  

Til undsætning (9:48)
Til undsætning (9:48) En ulovlig technofest ved havet ender tragisk. Pludselig skyller en enorm bølge de festende unge ned af klipperne. Da Chase redder en af de unge, bliver det begyndelsen på et nyt venskab. Men da en af de andre unge findes død under mistænkelige omstændigheder, må Chase spørge sig selv, om hans nye ven er morder.

03:05  

Kender du typen? 2017 (3)
Kender du typen? 2017 (3) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

03:50  

Bonderøven 2018 (14)
Bonderøven 2018 (14) Frank mangler fæhår i den kalkmørtel, han skal bruge til at understryge taget i kalkbrændingsskuret med. Fæhår er hesten Solveig og koen Leonora leveringsdygtige i, så de får studset man og hale. Kalkbrændingsskuret får også monteret poppelbeklædning, og som toppen på værket ser Frank sit snit til at lave Kastaniegårdens første industriskorsten.

04:35  

Danske mord - Skelettet i sommerhuset
Danske mord - Skelettet i sommerhuset En kold oktober-morgen i 1976 graver politiet en mand op på en sommerhusgrund nord for Viborg. Det viser sig at være skelettet efter en mand, som forsvandt 12 år tidligere. Skelettet har to store huller i kraniet, mens ellers er der meget få spor at gå efter. Hvordan skal politiet opklare en 12 år gammel drabssag, hvor de står nærmest på bar bund?

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

AnneMad i New York (8:8)
AnneMad i New York (8:8) Asiatisk mad og Cocktails er et "match made in heaven", hvis du spørger newyorkerne. Anne besøger New York Bartending School for at lære tips og tricks udi kunsten at lave cocktails, og i China Town henter hun ingredienserne til aftenens cocktail-dinner på terrassen. Sendt første gang 25.12.11

06:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

06:25  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Ronkedorerne (8:8)
Ronkedorerne (8:8) Hvorfor dyrker nutidens unge meget mindre sex end 68er-generationen? Ændrer identiteten sig gennem livet, og hvorfor er æstetik vigtigt? Ronkedorerne er i denne uge tidligere reklamemand Peter Wibroe, multikunstner Jacob Haugaard og journalist Lasse Jensen. Det er mænd, som gerne deler ud af deres livserfaringer henover en god middag. Både når det gælder identitet, kropsidealer og seksualitet. Men også når det handler om æstetik og dén minimalistiske måde, vi indretter vores hjem på - til Peter Wibroes store ærgrelse. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe meninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant.

00:45  

Sex, sensationer og superstjerner - Historien om dansk stumf
Sex, sensationer og superstjerner - Historien om dansk stumf Her masseproducerede Nordisk Film en lind strøm af erotiske dramaer, krigsfilm og farcer. Men også i Aarhus og Hellerup var der gang i filmfabrikkerne. Og danske stumfilmsstjerner fik en hel verden til at sukke henført. Vi fortæller historien fra de allerførste spæde skridt i 1896, hvor optagelserne varede nogle få sekunder og blev vist frem på markedspladser til filmen blev et massemedium og en milliardindustri. Der gik kun tre årtier. Så kom talefilmen, og de gamle stumfilm blev opslugte af mørket. Indtil nu, hvor et omfattende digitaliseringsprojekt hiver dem frem i lyset igen. Derfor kan vi vise helt unikke optagelser, der har været gemt væk i mere end hundrede år. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jens i Canada (1:5)
Jens i Canada (1:5) Den norske friluftsmand Jens Kvernmo rejser ud i den canadiske vildmark. Med telt, fiskestang og hund lever han sin drøm ud og udforsker naturkræfterne og sig selv. Canadas vildmark viser sig dog at være mere krævende, end han havde forestillet sig. Fiskeriet svigter, og sent på aftenen dukker der en sortbjørn op.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (18)
Pingu (18)

05:10  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (8)
Ramasjang Mysteriet III (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:20  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (30)
Gurli Gris II (30) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (31)
Gurli Gris II (31) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Anna og Lotte
Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Anna og Lotte Silja har besøg af Anna og Lotte, og de skal synge deres yndlingssange! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol IV (26)
Paw Patrol IV (26)

08:00  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14) Vaffels hundevenner

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen
En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen Vi elsker dem, og vi spiser dem. Mennesket har et meget specielt forhold til de dyr og planter, der omgiver os. Et forhold, der kan være gensidigt fordelagtigt og destruktivt. Her udforskes den fascinerende og overraskende forbindelse mellem menneske og natur. Hvad kan vi lære af naturen? Hvordan kan naturen drage fordel af vores eksistens? Og hvem har brug for hvem for at overleve?

10:10  

Mens vi venter på at dø - Raner vi en røv
Mens vi venter på at dø - Raner vi en røv Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge sejler John og Jørgen ud for at hente en sten, der ligner en røv. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 22.05.11

10:30  

Antikkrejlerne XVI (6)
Antikkrejlerne XVI (6) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (7)
Antikkrejlerne XVI (7) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:10  

Europas historie - oprindelse og identitet (1:6)
Europas historie - oprindelse og identitet (1:6) Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne? Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. De første spor fører til oldtidens Grækenland, nærmere bestemt Kreta. Her finder man myten, der gav navn til kontinentet - nemlig fortællingen om prinsesse Europa, som blev kidnappet af Zeus.

10:00  

Europas historie - tro og tanker (2:6)
Europas historie - tro og tanker (2:6) Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne? Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om vestlig identitet, der for mange europæere i dag er synonymt med kristendommen. En religion der, ligesom de andre monoteistiske religioner, opstod i Mellemøsten og derefter spredte sig til Europa.

10:55  

Vores verden med Morgan Freeman (1:6)
Vores verden med Morgan Freeman (1:6) Kan kærlighed ændre verden? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os mennesker. Her undersøger han kærlighedens mange former, og de uventede steder den kan dukke op - fra børnehjem til krigszoner.

11:40  

Vores verden med Morgan Freeman (2:6)
Vores verden med Morgan Freeman (2:6) Hvad er frihed? Og hvad vil det sige at være fri? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Her forsøger han at få en større forståelse af begrebet frihed - fra tvangslejre til tabuer og love.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

09:30  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

09:45  

Pip og Papegøje (1:3)
Pip og Papegøje (1:3) Tobias på 6 er helt vild med fugle og ønsker sig en papegøje, men hans mor vil ikke have det griseri i lejligheden.Tobias redder en spurv, som sidder fast i et buskads. Spurven viser sig at være den blinde fe, der som tak vil opfylde et ønske for Tobias. Vil han nu få den papegøje, han ønsker sig?

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (1)
Ramasjang yoga med Motor Mille (1) Kan du undgå at blive ramt af kanonkugler? Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også røre i en kæmpe dejskål og spise honning ligesom Bamse.

10:30  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

10:45  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med bogstaver - F
Skæg med bogstaver - F Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet F, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en flyvemaskine på sin øde ø.

11:45  

Alma flytter på landet (2)
Alma flytter på landet (2) Flyttebilen kommer og henter alle Almas ting fordi hun skal flytte på landet. En plan som Alma ikke er glad for

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pindsvinet er en farlig kriger? Tag med Lille Nørd på jagt efter pindsvin, og se hvorfor Katrine og Anders skal være "sorte-som-natten" ninjaer.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2018 (15)
Bonderøven 2018 (15) Skaftet på Franks gode gamle køkkenkniv er gået i stykker, så han må i smedjen for at lave nye messingnagler. Frank har lavet en væv og er gået i gang med at væve en måtte af rughalm, som han vil bruge til at afdække roer. Og så må tyrekalven Mogens lade livet.

12:55  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:40  

Godsejerne II (6:6)
Godsejerne II (6:6) På Møllerup Gods satser Anne Sophie og Stig på at blive færdige med deres hamphøst. Men den kostbare, alternative afgrøde har drillet dem lige fra starten, og slutspurten bliver ingen undtagelse. Hos Kristian og Maria på Ausumgaard er både høst og såning vel overstået. Nu venter den store høstfest, hvor ikke mindst Kristians tale til de mange gæster skal lykkes for at aftenen bliver en succes. Hos Sanne og Svend skal der være officiel åbning af børnenes minibondegård. Med tilstedeværelsen af selveste borgmesteren, som skal klippe den røde snor, har hele familien nok at gøre med at blive klar. Svend selv har desuden en lille bagtanke med det fornemme besøg. Velkommen til Godsejerne!

14:05  

Kender du typen? 2017 (3)
Kender du typen? 2017 (3) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Danske mord - Kvinden i kufferten
Danske mord - Kvinden i kufferten I oktober 1944 bliver et kvindelig i flere dele fundet i København. Nogle kropsdele ligger i en kuffert, andre i kasser og i Christianshavns Kanal dukker hendes hoved op. Danmark er besat af tyskerne og det danske politi er opløst, så der er ingen til at opklarer sagen. Eller forhindre at morderen slår til igen. Spørgsmål er, om besættelsesmagten overhovedet er interesseret i at opklare den grusomme sag og om det danske politi kan genåbne sagen efter besættelsen?

DR2

12:30  

Reformationen - Europas hellige krig
Reformationen - Europas hellige krig I 1517 slog Martin Luther 95 teser op på en kirkedør i Wittenberg, og de kom til at virke som en rød klud i ansigtet på den katolske kirke. I anledning af 500 året for Luthers oprør fortæller den britiske historiker David Starkey om, hvordan den protestantiske reformation ændrede de europæiske samfund. Splittelsen i kristendommens hjerte udløste århundreder med hellig krig og inspirerede til den samme fundamentalisme, terror og religiøs vold, som vi kender i dag.

13:25  

Lægen, der holdt op med at give medicin (1:2)
Lægen, der holdt op med at give medicin (1:2) Kan man give et helt land en kold tyrker? I 2015 udskrev britiske læger mere end en milliard recepter. Det var en stigning på 50 procent i løbet af ti år. Lægen Chris van Tulleken erkender, at medicin redder liv, men han mener, at et overforbrug af bl.a. antibiotika kan være farligt og føre til resistens. Han overtager en del af en lægeklinik og går i gang med at overbevise både læger og patienter om, at man kan helbrede uden medicin.

14:25  

Verdens brændpunkter: Israel-Palæstina
Verdens brændpunkter: Israel-Palæstina Jens Nauntofte er blot 28 år, da han ankommer til Israel, hvor seksdageskrigen netop har fundet sted. En krig der måske kun varede 6 dage på papiret, men bliver en af verdenshistoriens længste konflikter. Jens Nauntofte har gennem de seneste 30 år dækket krigen - talt med datidens barske gitane - rygende patisanere til nutidens selvmordsbombere, der kæmper mod isralerne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13)
TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13) Den rejsende reporter Ronnie har igen opdaget et helt nyt slags dyr. Måske er den god nok denne gang? Reporteren Stefan besøger den verdensberømte tryllekanin Balthazar, for at afsløre hvordan han laver sit tryllenummer, hvor han forsvinder væk i en sort hat. Men mødet med Balthazar ender slet ikke sådan, som Stefan havde regnet med. Du kan også få svaret på hvad løver drømmer om, når løven Ketil synger sin sang til Dyrenes MGP "Løvens drøm".

12:55  

Didrik Drage (18)
Didrik Drage (18)

13:10  

Kika og Bob (3)
Kika og Bob (3) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11)
Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11) Hr. Skæg må sige "gesundheit" til lægen fra Tyskland, som nyser hele tiden. Lægen vil til stranden, men det går jo ikke, når man er syg. Hr. Skæg må kæmpe for at holde lægen i sengen, så han kan blive rask.

14:00  

Kanonkongen Freja (5:8)
Kanonkongen Freja (5:8) Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Koncertgeniet Æblekind + Dwayne-metoden

DR1

15:40  

Kriminalkommissær Barnaby X (7)
Kriminalkommissær Barnaby X (7) "Han søges her, han søges dér". Den berygtede forbryder George Ince dukker op i Midsomer, og Barnaby spekulerer over, hvad han pønser på. Samtidig er et filmhold ved at indspille en ny udgave af Den røde pimpernel ved et af de lokale godser. Filmsettet summer af intriger, og snart ruller der hoveder. Bogstaveligt talt. For da guillotinen falder, og blodet sprøjter, er det ikke noget filmtrick. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Raymond Clandillon: Desmond Barrit. Instruktion: Sarah Hellings.

17:15  

Fader Brown II (3:10)
Fader Brown II (3:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:06  

Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen
Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen En tikkende affaldsbombe lurer under Grønlands indlandsis. Dens navn er Camp Century - og er en hemmelig amerikansk militærbase anlagt i 1959. Da basen lukker ned i 1967, efterlader man størstedelen af Camp Centurys atomaffald. Men nu spår forskere, at det vil komme op til overfladen, når isen smelter på grund af klimaforandringer. Hvad sker der, hvis Camp Century frigør sig fra isen - og ender i havet ved Thule?

16:00  

Udsigten - den hårdeste straf
Udsigten - den hårdeste straf Dansk dokumentar fra 2020 Hvad er værst; at være tvunget til at kigge ind i en grå mur i Herstedvester Fængsel, eller sidde i sin celle i Nuuk og se ud over en af verdens smukkeste uendelige øde landskaber? Det er et af temaerne i dokumentaren "UDSIGTEN - den hårdeste straf", som gennem otte år følger byggeriet af Grønlands Ny højsikrede anstalt; det første egentlig lukkede fængsel i landet.

16:55  

Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene
Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Andesbjergene er verdens længste bjergkæde og hjemsted for et enestående dyreliv som pumaer, bjørne og bemærkelsesværdige mennesker, der har tilpasset sig dette hårde liv.

17:50  

De travleste togstationer i verden (1:4)
De travleste togstationer i verden (1:4) Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der første gang bringer os til to af de mest ikoniske stationer - Grand Central og Penn Station i New York City.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Uafhængighedsdag

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

17:30  

Nataben og Møgdyret - Skovens sejeste vatkat
Nataben og Møgdyret - Skovens sejeste vatkat

17:35  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:45  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

DR1

18:00  

Spise med Price - Kære Lille Mormor
Spise med Price - Kære Lille Mormor Efter nogle årtier, hvor den gastronomiske kurs har været sat i retning så langt væk fra de danske suppegryder som muligt, er mad "som vor mormor lavede den" atter ved at finde vej til danske middagsborde og menukort. Brødrene Price hopper med på Mormor-bølgen og serverer bankekød til slemme drenge og kogekaffe i bedste Madam Blå stil. Hos brødrenes egen mormor blev der serveret julemad året rundt til den ugentlige søndagsfrokost, og i dette program konkurrerer de to kokke åbenlyst i at gøre en mormorklassiker som tarteletter med høns i asparges så besværlig som overhovedet muligt. www.dr.dk/price Sendt første gang 22.04.09

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Øliv
Hammerslag - Øliv Hammerslag har taget færgen over Kattegat og byder velkommen til ølivet på Læsø. Christian Torp og Mira Lie Nielsen kæmper mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de skal gætte prisen på to boliger i havnebyerne på Læsø. Vi starter i den populære havneby, Vesterby Havn, hvor vi skal se et hus, der fik et ungt par til at vende hjem til Læsø. Dernæst drager vi øst på til Læsøs fiskerihovedsted, Østerby Havn, hvor vi skal besøge den lokale kroejers nye hjem.

20:30  

Robin Hood fra Højbjerg (3:4)
Robin Hood fra Højbjerg (3:4) Sværere end forventet. Mikaels drøm om at gå fra "bistandsbums" til direktør i eget madspilds-supermarked hænger i en tynd tråd. Det viser sig at være stort set umuligt at tjene penge på at dele mad ud. I et forsøg på at få offentlig støtte inviterer Mikael to politikere med på skraldetur. Men det går ikke helt efter planen.

DR2

18:35  

Den falske caster (1:3)
Den falske caster (1:3) Den falske caster gør sig umage for at lokke intime videoer ud af de unge kvinder, der tror de er I gang med at blive castet til en hovedrolle. Falske e-mails, opdigtede manuskripter og stemmeforvrængning er blot nogle af de metoder, den falske caster bruger i sin jagt på at få kvinderne til at blotte sig og dele seksuelle videoer. En af de unge kvinder begynder dog at fatte mistanke, men beslutter sig for at spille med på legen alligevel. Måske kan hun få den falske caster til at afsløre sig selv?

19:05  

Ulven kommer (2:8)
Ulven kommer (2:8) Dea og Simon har fået fjernet deres børn og tomheden runger i hjemmet. De hyrer en advokat til at køre en sag mod kommunen. I mellemtiden er Holly og Theo blevet anbragt hos en plejefamilie og en ny hverdag begynder. Lars er i gang med sin opklaring og indhenter udtalelser fra politi, skole og sygehus. Holly afventer ængsteligt sin mors reaktion på stilen. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Lindahl Hoffmann, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Nanna Westh, Kim Fupz Aakeson Instruktør: Pernille Fischer Christensen. Producent: Claudia Saginario. DR Drama

20:00  

Trump i Det Hvide Hus (1:3)
Trump i Det Hvide Hus (1:3)

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (16)
F for får V (16)

18:05  

Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (1)
Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (1) Sommertid Sikker fryser, så han sætter et kæmpebatteri til Søns cykellygte for at solbade i det stærke lys. Men det går ikke som planlagt, og Sikker må indse, at sommeren er forbi. Imens prøver Søn at blive klar til vintertid, for han vil SÅ gerne have det flotte Vintertidsmærke.

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (3:10)
Pax' jordiske eventyr III (3:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som frisør i en frisørsalon. Hun klipper hår som aldrig før, giver en berømt stjerne en ypsagonisk frisure, bliver den mest populære i byen - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)

18:40  

Pyjamasheltene III - redder julen del 2
Pyjamasheltene III - redder julen del 2

18:50  

Wild Kratts (10)
Wild Kratts (10)

19:15  

Zorro (25)
Zorro (25) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (18)
Svampebob Firkant VIII (18)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Alpebyen der lukkede Danmark
Alpebyen der lukkede Danmark Hundredvis af danske skiturister tog i marts coronavirus med til Danmark fra skisportsstedet Ischgl. I flere dage blev de afvist i sundhedssystemet - på trods af, at danske sundhedsmyndigheder på det tidspunkt var advaret om, at der var smitte i Ischgl. I fem dage i marts havde Danmark muligheden for at følge advarslen og opspore smitten, men i stedet spredte Ischgl-smitten sig hurtigt og blev en væsentlig årsag til, at Danmark lukkede ned. Tilrettelæggelse: Marlene Eyde.

22:10  

Shetland: Rødt støv
Shetland: Rødt støv En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

DR2

21:00  

Babylon Berlin III (4:6)
Babylon Berlin III (4:6) Det lykkes Rath at slå kløerne i Fritz. Hans plan er at konfrontere ham med Greta - i håb om, at det vil få den unge kvinde til at tale. Senere er Rath og Charlotte på besøg i Babelsberg-studierne, da det mystiske, maskerede fantom slår til igen. Mens Raths nevø, Moritz, er på skydetræning i skoven med Hitler Jugend.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram

23:35  

Bush-dynastiet (1:6) Fædre og sønner
Bush-dynastiet (1:6) Fædre og sønner En helt særlig familie. Optændt af ambitioner og drevet af pligtfølelse og magtbegær. Den har skabt venner og fjender - og har formet det moderne Amerika. Her dykker vi ned i den episke historie om en af USA's mest magtfulde politiske dynastier - Bush-familien. En fortælling om rivalisering, triumfer, tragedier og politiske skandaler.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA IV (2:11)
Alene i vildmarken USA IV (2:11) I den nye udgave af 'Alene i vildmarken' er syv familiepar blevet kastet ned hver for sig i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Men først skal de finde hinanden!

00:50  

Kriminalkommissær Barnaby X (6)
Kriminalkommissær Barnaby X (6) "Kameraet lyver aldrig". Landsbyen Luxton Deepings fotografiske selskab nægter at lade digitale billeder deltage i den årlige fotokonkurrence. Det skaber splid i den lille by, og Barnaby bliver trukket ind i konflikten, da en af fotograferne findes myrdet. Sporene synes tilmed at antyde, at det er Barnaby, der er morderen! Den garvede kommissær bliver suspenderet, og nu er det op til ham selv at bevise sin uskyld. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Headley Madrigal: Peter Eyre. Instruktion: Richard Holthouse.

02:20  

Taggart: Døden ringer (2:3)
Taggart: Døden ringer (2:3) Apotekerlærlingen Jamie McCormack er stadig under mistanke for mordet på ægteparret Russell. Men Jim Taggart er ikke overbevist om den unge mands skyld og forfølger andre spor. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Jamie McCormack: Alan Cumming. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Haldane Duncan.

03:15  

Til undsætning (10:48)
Til undsætning (10:48) Redningsholdet må i arbejdstøjet efter en eksplosion i et indkøbscenter. En gruppe miljøaktivister tager ansvaret for eksplosionen, og da en af de skræmte handlende hører ordet "bombe", skaber det panik.

DR2

00:20  

Bush-dynastiet (2:6) Loyalitetens pris
Bush-dynastiet (2:6) Loyalitetens pris Efter nederlaget ved senatsvalget i 1970 tror George H.W. Bush, at han har fundet en ny allieret. USA's mægtigste mand - Richard Nixon. Han er bundloyal overfor sin præsident og hans parti. Men bliver forrådt af dem, som han stoler på.

01:05  

USA's politiske cirkus
USA's politiske cirkus USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november.

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, NRSNEDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1019174423