Nørre-Snede
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 29. august 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 29. august 2023

DR1

06:00  

Naturtid (20:20)
Naturtid (20:20) Kystfiskeri. I dag skal vi på kystfiskeri med fluefisker Bjarke Horst, der vil vise os, hvordan vi fanger de sølvblanke havørreder. Vi møder også andre kystfiskere, som bruger de kolde december dage ved havet med både fluer, spin og bombada flåd. Tilrettelæggelse: Jens Henrik Rafn Sendt første gang 19.12.09

06:00  

Naturtid (19:20)
Naturtid (19:20) Vinterparker. Parker er også interessante om vinteren. Landskabsarkitekt Henning Looft viser rundt i historisk interessante parker tæt på Århus. Vi ser Mindeparken som rummer monument fra første verdenskrig. Marselisborg Slotspark hvor havearkitekturen spiller en stor rolle og endelig Forsthaven hvor man møder spændende træer fra hele verden. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 12.12.09

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Flere frygter, at lukningen af den berygtede gade på Christiania vil flytte volden ud i de nærliggende områder. Ifølge en kriminolog vil det også kræve en enorm stor og ressourcetung indsats at forhindre at kriminaliteten fortsætter andre steder.

07:15  

Agent Samsam - Den perfekte agent (2:4)
Agent Samsam - Den perfekte agent (2:4) Han er den perfekte agent, der kan informere om danske syrienskrigere. Han har syrisk baggrund, er kriminel og har deltaget i oprøret mod den syriske præsident Bashar al-Assad. Så den danske statsborger Ahmed Samsam hyres, får agenttræning og materiel med sporingsudstyr før han igen drager ned til den blodige borgerkrig. Men netop disse rejser - og de penge han modtager undervejs - er senere hen med til at få ham dømt til otte års fængsel.

07:50  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden De unge stiftere af virksomheden Bubbles vælger ikke at lytte til et erfarent råd fra deres investorer, Louise Herping og Tommy Ahlers. Hos Hush Little One er udviklingen af nye produkter gået helt i stå, så de rækker ud til deres løve, Anne Stampe, i et håb om at finde en løsning.

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet Fem blev skudt og en mand blev dræbt, da maskerede mænd i weekenden koldblodigt skød løs på Pusher Street på Christiania. Volden eskalerer, og foreløbig gør politikerne intet. Men hvad er det, der sker i Pusher Street, det fortæller christianit Risenga Manghezi og BTs kriminalredaktør Dan Bjerregaard om. Og så kigger vi på fødevarernes helt store klimasynder og danskernes foretrukne spise: Oksekødet. Jesper Lohmann hylder Otto Brandenburg, og strikdesigner Lærke Bagger har strikket sig gennem sin sorg. Værter: Kristian Ring-Hansen Holt og Nola Grace Gaardmand DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:10  

Deadline
Deadline Ved de seneste to valg er Enhedslisten gået tilbage hos vælgerne. Nu har partiet fået ny politisk ordfører i en tid hvor partiets principper om afmilitarisering er udfordret og hvor den grønne omstilling kan komme til at presse den sociale lighed - men ambition er klar, Pelle Dragsted vil gøre Enhedslisten til et folkeparti. Vært: Astrid Berg.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (47)
Hey Duggee (47)

07:30  

Onkel Rejes fede sommerferie (8)
Onkel Rejes fede sommerferie (8) Onkel Reje er i fuld gang med forberedelserne til at blive far. Men inden han ved af det, er det nyheden om Moses Hansen Hansens dødsensfarlige Dødsdrome, der tager opmærksomheden. For Onkel Reje mener godt, at man kan køre på motorcykel, selvom man er gravid. Desværre for ham er de børnehadende naboer Didrik og Skidrik også dukket op ved Dødsdromen og de har planer om at udnytte situation til én gang for alle at tilintetgøre Onkel Reje.

07:45  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (47)
Vidundervovsen Vaffel (47)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (11) I fængslet får Jose overtalt Hanne Riffel til at gå en tur, så Kristian kan hamre hul i muren. Mon Kristian og Jose kan flygte nu? Imens får drengene fat i Grundloven i skurkenes skjulested, men inden de når at komme ud, har Reichardt fanget Bjørn.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dyrehospitalet (2:8)
Dyrehospitalet (2:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Ninja skal gennem det allermest risikable indgreb, man vover at udføre på en svensk klinik! I Argentina findes der ikke længere vilde arapapegøjer, men det skulle gerne ændre sig med et projekt, det er sat i gang. Elefantungen Namzai har fået et bedre liv takket være sin bonusfar.

10:00  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at udvælge den familie, som skal holde ferie i haven. Pernilla Månsson Colt og John Taylor laver en liste over alt, som skal klares, inden gæsterne lander. Tareq Taylor rister sin egen kaffe, mens Malin Persson skaber både funktionelle og pæne ly til bærbuskene. Men hvem er det egentlig, der har bestilt den store høj med jord?

10:00  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Midsommer er i anmarch, og på Torstens gård arbejder man febrilsk på at få haven klar til familien, som skal holde ferie i den. Malin Persson laver et menneskeligt solur, mens John Taylor viser, hvordan man planter en hæk. Pernilla Månsson Colt går all-in på en lidt misforstået blomst, som fortjener et opsving, mens Tareq Taylor tager greb i midsommerbuffeen.

10:00  

Dage i haven (4:9)
Dage i haven (4:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) En børnefamilie skal holde ferie i haven til sommer, så Malin Persson går i gang med at bygge en munter træhytte, som børnene kan lege i. John Taylor viser, hvordan man anlægger en britisk "knot garden", og Pernilla Månsson Colt laver en buket af en blomst, som man sjældent tænker på at anvende. Tareq Taylor laver sin egen plantenæring for at sikre sig sejren i den store dahlia-konkurrence.

10:15  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Juli måned er gået, og sensommeren har slået til med fuld kraft. De fire venner vender tilbage til haven efter ferien og mødes af en overflod af blomsterpragt. Vi får at vide, hvordan familien Atthages ferie i haven er gået. Malin Persson går i gang med et kunstprojekt, mens John Taylor finder planter, som gror godt i grus. Pernilla Månsson Colt begynder at overveje, om holdet er vokset ud af haven og har brug for noget større.

11:00  

Loppemarkedstips (2:6)
Loppemarkedstips (2:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint går på loppemarked i Sjöbo og tjekker møbeltrends og lamper med antikeksperten Maria Granström. Og så besøger de Bertil Larssons fantastiske nissesamling.

11:05  

Loppemarkedstips (4:6)
Loppemarkedstips (4:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint besøger en antikforretning i Rödåsel uden for Umeå med antikeksperten Maria Granström. Vi lærer værdien af havedetaljer, haveindretning og kakkelovne. Sofia investerer i æsker og en sirupstønde.

11:05  

Loppemarkedstips (3:6)
Loppemarkedstips (3:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint og antikeksperten Maria Granström finder legesager fra legetøjsfirmaet Steiff og designermøbler på loppemarkedet i Ånäset. Du får tips om, hvordan du finder ægte sølv på loppemarkedet, og hvilke stempler du skal kigge efter. Sofia investerer i porcelæn fra Lisa Larsson.

11:10  

Antikkrejlerne XXIV (2:25)
Antikkrejlerne XXIV (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (4:25)
Antikkrejlerne XXIV (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (3:25)
Antikkrejlerne XXIV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:04  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:15  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

09:25  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hemmelige dyr: Den halve makrel
Hemmelige dyr: Den halve makrel Gabriel på 6 år har fundet en halvspist fisk ved stranden, derfor har han bedt Isabel komme til Møn for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist fisken.

10:20  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at fluen spiser lort? Se med når Kristian og Katrine fanger fluer, og se om det lykkes spyfluen Klaus Kolort og stuefluen Frk. Sukkermås at lave en vaskeægte fluekage.

10:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:15  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:40  

Vilde venner III (4)
Vilde venner III (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal finde et pindsvin ved hjælp af radioudstyr, bygge et fugleskræmsel, og hjælpe en svane tilbage til naturen, hvor den hører til.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (8:8)
Bonderøven 2019 (8:8) Der er fuld gang i Kastaniegården, hvor køerne skal være prøvekaniner for Franks nye elhegn, der drives af solceller. Portene til kalbrænderskuret får et smart lukkesystem, og moskusanden kaster sin kærlighed på sine nyklækkede, dunede ællinger.

12:15  

Bonderøven 2019 (7:8)
Bonderøven 2019 (7:8) Der kommer et nyt familiemedlem til Kastaniegården: Labradorhvalpen Kajsa. Det er usædvanligt tørt, og fårene mangler græs, men heldigvis finder de vej til skræpperne bag stalden. Og så får Frank endelig lavet årer til sin finske stammebåd.

13:00  

Nak & Æd - en skovfugl i Sverige (7:8)
Nak & Æd - en skovfugl i Sverige (7:8) Sæson 3 (2012). Det er oktober, og bladene er begyndt at blive gule. Jørgen og Nikolaj er kørt langt op i den svenske ødemark for at gå på jagt efter skovfugle. Der er chancer for både tjur, urfugl og hjerpe, som alle passer glimrende til Nikolajs gryder. Så er spørgsmålet bare, om Nikolaj kan være stille, og om Jørgen kan ramme. Sendt første gang 10.12.12

13:00  

Nak & Æd - en rype i Norge (6:8)
Nak & Æd - en rype i Norge (6:8) Sæson 3 (2012). Det er blevet september, og efterårets jagtsæson er startet. Også i Norge hvor rypejagten er gået ind. Jørgen og Nikolaj er derfor taget til Grautheller i det sydlige Norge, for at prøve at få ram på en. Men det er svært at få øje på fuglene i de store fjelde, så heldigvis får de hjælp af en af landets bedste rypehunde - og dens ejer. Sendt første gang 03.12.12

13:00  

Nak & Æd - en helleflynder i Norge (5:8)
Nak & Æd - en helleflynder i Norge (5:8) Sæson 3 (2012). Det er maj, og sommeren står for døren. Men på den norske øgruppe Lofoten, som ligger nord for polarcirklen, er vejret stadig råt og omskifteligt. Jørgen og Nikolaj er taget hele den lange vej for at få lov at fiske i nogle af verdens fineste farvande. Og målet er den enorme helleflynder, som kan blive så stor som en bordplade. Men der er selvfølgelig også et alternativ, hvis der ikke kommer noget på krogen. Denne gang er det mink. Sendt første gang 26.11.12

13:41  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

13:45  

I hus til halsen VIII (8:8)
I hus til halsen VIII (8:8) Karen og Povl har allerede tabt en million på huset i Vordingborg, som har stået til salg i 5 år. Karen (62) har fire jobs for at betale terminen. Povl (61) har brugt sin pension på huset, selvom de blev skilt for 7 år siden. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester allierer sig med venner og familie for gøre huset salgsklart.

14:45  

Kender Du Typen? 2015 (1)
Kender Du Typen? 2015 (1) Hvilken type er det, der har 30 jakker i brug - og som gerne sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet? Flemming Møldrup debuterer som programmets nye livsstilsekspert og tager sammen med den garvede Anne Glad på opdagelse i en kendt danskers villa i Rungsted. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:00  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:20  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

12:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

13:15  

Op og Hop II (8)
Op og Hop II (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der tager på overlevelsestur i Australien.

13:25  

Monster Buster
Monster Buster William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Selv en superhelt kan komme til skade, erfarer Sprinter, da han brækker sit ene ben. Nu hvor han skal holde sig i ro, øjner skurken DiktaThor straks muligheden for at overtage magten - han har bare glemt at tage højde for Sprinters superheltemakker Leo ...

13:45  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:15  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

14:35  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:45  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

17:05  

Jordemoderen IV (5:10)
Jordemoderen IV (5:10) Engelsk dramaserie fra 2015. (Call the Midwife) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Familien Asbæk (1:6)
Familien Asbæk (1:6) Patricia og Jacob Asbæk skabte i 70'erne og 80'erne et kunstimperium, hvor kendte og kongelige flokkedes til deres gallerier, alt imens de fik tre sønner: Thomas, Martin og Pilou. Den yngste er i dag international skuespiller, men de to andre har fulgt i forældrenes fodspor ind i en verden, hvor der aldrig er en kedelig dag!

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Kærester
Karlas Fantalastiske Klasse - Kærester Flora vil gerne finde en kæreste. Men da Karla hjælper hende, sker der noget uventet.

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Redningsaktion på det tvistede taffelbjerg + Vovserne redder en nysende Chase

16:50  

Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven
Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven Det er aften i en have. Et han-pindsvin er på udkig efter et hun-pindsvin, som han kan parre sig med. Men han bliver udfordret af et andet han-pindsvin, og de to pindsvin kommer op at slås med deres mange pigge. Spørgsmålet er, hvem der først giver op og ruller sig sammen til en kugle?

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd"
Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd" En sommerfuglelarve snyder myrerne til at tage den med hjem til deres myrebo. Her kan den spise, vokse og forpuppe sig, så den kan blive til en sommerfugl. Men spørgsmålet er, om myrerne opdager at de er blevet snydt?

17:05  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:10  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:22  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

17:25  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

17:26  

Trex
Trex Snotty har ringet efter sin fætter Torleif. Men hvad vil han gøre, hvis han får fat i Trex?

17:35  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

DR1

18:00  

Antikduellen (6:12)
Antikduellen (6:12) Antikduellanterne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard handler i Grenå. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Bettina Pedersen, der driver butikken SeChloe i Odense og marskandiser Simon Krogsgaard, Kolding, der opkøber antikviteter og andet, som han sælger videre på auktioner. Og i dag jagter de skatte i Grenå.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste tøjdesigner (1:6)
Danmarks næste tøjdesigner (1:6) Tøjdesigner Søren Le Schmidt og stylist Anja Camilla Alajdi sætter alt ind på at finde Danmarks næste tøjdesigner blandt mere end 40 håbefulde designere fra hele landet. Morgendagens nye navn får sin tøjkollektion ud i nogle af landets største butikker, men første skridt på vejen mod den drøm er en nervepirrende præsentation på catwalken. I første program må Søren og Anja træffe svære beslutninger - for hvem af de håbefulde designere kan gå videre i designkonkurrencen og skal dyste sig til finalen, og hvem må allerede forlade konkurrencen på catwalken? Vært: Mette Bluhme Rieck.

DR2

18:00  

Vilde hoteller: USA
Vilde hoteller: USA Dansk reportageserie fra 2016 Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang er han taget til New York for at tilbringe en nat i et telt på toppen af et tag, med udsigt til Manhattan skyline. Sendt første gang 28.04.2016

18:30  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (1:4) Starletten
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (1:4) Starletten Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) Trods en hård barndom drømmer den unge Norma Jeane om at blive filmstjerne. Hun arbejder hårdt for at fremme sin karriere, og skifter navn til Marilyn Monroe. Men da hun afslår mediemogulen Harry Cohns tilnærmelser, bliver hendes kontrakt hos Columbia Pictures ikke fornyet. Fire år senere, i 1952, skriver hun sammen med journalisten Florabel Muir artiklen "Ulve, jeg har kendt" - og advarer andre kvinder om "ulvene" i branchen.

19:10  

Historien om Menneskehjernen (7:10)
Historien om Menneskehjernen (7:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode stiller spørgsmålet: Er mennesket godt eller ondt? Hvorfor er fællesskaber så vigtige for mennesket? Hvorfor begynder en 63-årig mand at græde, hver gang han nærmer sig den skole, hvor han gik for mere end 50 år siden? Hvorfor kan Jan Hellesøe hypnotisere mennesker til at slå ihjel? Hvordan kan man se på en hjerne, om den er en ren tænkemaskine og ikke en følemaskine? Hvad er forskellen på en psykopat og en sociopat? Og hvad fik gode naboer til at bekæmpe hinanden i Klaksvik-striden?

19:40  

Babylon Berlin IV (11:12)
Babylon Berlin IV (11:12) Tysk dramaserie fra 2022. De dramatiske begivenheder på politigården får en overraskende modtagelse i pressen. Wegener læser Annemarie Nyssens testamente op for Nyssen - men er hun virkelig død? Wendt tvinger Malu til at afsløre, hvem der ønskede at myrde ham. Og Rath hjælper Stennes med at planlægge et kupforsøg mod Hitler og SA.

20:30  

Babylon Berlin IV (12:12)
Babylon Berlin IV (12:12) Tysk dramaserie fra 2022. SA-revolten mod det nazistiske partis hovedkvarter begynder - og snart blander Wendt og SS sig også. Rath er blevet afsløret, så hvordan vil Stennes hævne sig på ham?

TVR

18:00  

F for Får IV (20)
F for Får IV (20)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Cirkusdirektøren har brug for en masse strøm til sin nyeste attraktion: et "Nordlys-lysshow" i dagslys. Hun fanger en elg til at hjælpe sig. Petronix-redderne forsøger at redde dyret, men opdager, at Cirkusdirektørens udstyr kan opsuge al energi i nærheden!

18:30  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Van Alten Familien er plaget af skrækkelige mareridt. Det viser sig, at en såkaldt "Mare" har besat huset. Men hvad vil denne drømmedæmon?

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: Wagner-chefens storhed og fald
Horisont: Wagner-chefens storhed og fald Han blev kendt som Putins kok og leder af den brutale lejehær Wagner-gruppen. Efter et forsøg på væbnet oprør mod magten i Moskva levede Jevgenij Prigrozjin livet farligt, og nu meldes han død. Tidligere Wagnersoldater og eksperter fortæller historien om Wagner-gruppen og dens leder.

21:50  

Mord i skærgården: Lili
Mord i skærgården: Lili Svensk krimiserie fra 2022. (Morden i Sandhamn: Lili) En kvinde meldes savnet. Det viser sig, at kvinden er Lili, hustru til Sveriges mest berømte golfspiller - og Stenmarks store idol - Teo Skog. Spørgsmålet er, om der er tale om en ulykke eller selvmord - eller ligefrem mord?

23:20  

Next Level Chef II (2:15) Mexico på menuen
Next Level Chef II (2:15) Mexico på menuen Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Mexico er på menuen, hvilket betyder stærk mad og stærke konkurrenter. En deltager er allerede blevet sendt hjem. Kan de resterende 17 deltagere lægge deres hjerte og sjæl i den næste udfordring?

DR2

21:30  

Hvad siger din stil: Du må ikke se rig ud i 2010'erne
Hvad siger din stil: Du må ikke se rig ud i 2010'erne Vi er på besøg hos Jonas For Fanden, som udover at være et ikon i 2010'erne stadig har en stil, som er meget inspireret af 2010'er moden. Men er vi alle sammen det? Hvorfor havde vi den stil? Og hvad betyder normcore egentlig?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Topnazistens tilståelse (2:3)
Topnazistens tilståelse (2:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Devil's Confession: The Lost Eichmann Tapes) Det er stadig uvist, hvor båndene med Eichmanns interviews befinder sig. Den israelske statsanklager Gideon Hausner ved, at de kan bevise, at Eichmann lyver. Han fulgte ikke blot ordrer. Ethvert forsøg på at opdrive båndoptagelserne går i vasken. Forsøger nogen bevidst at forhindre, at optagelserne bliver afspillet i retten, fordi de indeholder følsomme oplysninger?

23:35  

Mandskoret
Mandskoret Norsk prisvindende dokumentar fra 2018. (For vi er gutta) En flok øldrikkende, midaldrende norske mænd svor for over 15 år siden at synge ved hinandens begravelser. Nu er det alvor. Deres elskede korleder Ivar er blevet ramt af uhelbredelig kræft. Prognoserne giver ham tre måneder at leve i. Men han nægter at dø, før de alle har medvirket i korets største koncert nogensinde: som opvarmning for Black Sabbath og Ozzy Osbourne sankthansaften 2016.

TVR
DR1

00:05  

Kommissær George Gently (22)
Kommissær George Gently (22) Engelsk krimiserie fra 2015. (Inspector George Gently) En mand findes død for foden af en bro. Manden sad i gæld til op over begge ører. Men hvem slog ham ihjel? Og hvorfor? Kommissær Gently og kriminaloverbetjent Bacchus går på jagt efter svarene. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Tim Whitby.

01:35  

Kommissær George Gently (23)
Kommissær George Gently (23) Engelsk krimiserie fra 2015. (Inspector George Gently) Kamufleret med gasmasker og bevæbnet med maskinpistoler begår en bande røveri mod en bank. Gently er rasende over, at det er så let at få fingre i skydevåben. Han sætter alt ind på at fange banden, inden den slår til igen. Jagten på gerningsmændene fører ham til en ny subkultur - skinheads. Er det blandt dem, røverne skal findes? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Tim Whitby.

03:05  

Antikkrejlerne XXIV (1:25)
Antikkrejlerne XXIV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:05  

Antikkrejlerne XXIII (25:25)
Antikkrejlerne XXIII (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:50  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Programværterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika - og i dag får de begge nok at se til. Hesten Sally har fået et mindre sår, men det kan få meget store konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. I Argentina arbejdes der ihærdigt på, at de vilde myreslugere kommer tilbage i naturen. Og så ser mankeulvens hvalpe ud til at klare sig på trods af, at deres mor er død.

03:50  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Dahlia har været ude for en faldulykke, og nu er hendes ryg muligvis brækket. Og så skal et af verdens allermest giftige dyr undersøges, men hvordan kan man håndtere det, uden at det bliver for farligt?

03:50  

Dyrehospitalet (7:8)
Dyrehospitalet (7:8) Svensk dokumentarserie. En nyfødt hundehvalp er alvorligt syg og behøver akut hjælp. En væddeløbshest kan ikke trække vejret ordentligt, men måske kan det afhjælpes med en avanceret operation - og så kan en delfin også have tandpine og have brug for at komme til tandlægen.

DR2

00:30  

Bevisets byrde (3:4) De nye beviser
Bevisets byrde (3:4) De nye beviser Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Burden of Proof) I løbet af high school blev Jennifer gravid og fik en abort. Hendes dagbogsnoter afslører, at det ikke var nemt for hende at være teenager. Og pludseligt dukker den originale sagsmappe fra efterforskningen op igen, efter politiet har forlagt den i årevis. Bevismaterialet peger i retning af en bestemt person, som bliver genstand for fornyet interesse. Og Stephen er stadig overbevist om, at hans mor kender sandheden.

01:30  

Kampen for kvinders valgret i USA (2:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Vote) Modstanden mod de amerikanske kvinders deltagelse i politik kommer fra alle grene af det amerikanske samfund. Særligt tidens gennemgribende racisme, primært i sydstaterne, påvirker kvindernes kamp.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NRSNEDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0829105023