Nørre-Snede
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 24. oktober 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 24. oktober 2020

DR1

01:05  

Shetland: Rødt støv
Shetland: Rødt støv En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

03:05  

P3 Guld
P3 Guld Musikkens Hus i Aalborg danner rammen om en af årets største begivenheder for den danske musikscene, når 'P3 Guld' hylder musikken og de danske kunstnere. Det er den erfarne radiovært og dj, Pelle Peter Jencel, der skal guide seerne igennem aftenen, og seerne kan glæde sig til dansk livemusik, når det er bedst. Det er aftenen hvor hele Danmark kan opleve etablerede navne og møde de nye navne, der de næste mange år skal få dem til at feste, tude og synge med. En kavalkade af store sange, der understreger, hvor godt det egentlig går. Der skal uddeles tre priser; nemlig prisen for "P3 Talentet", "P3 Lytterhittet" og hovedprisen "P3 Prisen".

04:35  

Kender du typen? 2017 (6)
Kender du typen? 2017 (6) Hvilken kendt dansker elsker IKEA så højt, at vedkommende besøger varehuset en gang om måneden? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, mens de bevæger sig gennem en villa i Hellerup. Vært: Mads Steffensen

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Husdrømme (8:8)
Husdrømme (8:8) Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Malin og Kinga, der bor i et rækkehus i Lund. Parret har en drøm om et bedre liv for familien, hvor vældig meget kredser om sønnen Ville, der har ADHD og har nogle særlige behov. Malin og Kinga ser en fin mulighed i den gamle carport, den kan bygges om til aktivitetsrum med ringe og klatrevæg. De er spændt på, om Ville vil synes om det - og det er umuligt at sige, før det er helt færdigt!

06:35  

Alene i vildmarken USA IV (2:11)
Alene i vildmarken USA IV (2:11) I den nye udgave af 'Alene i vildmarken' er syv familiepar blevet kastet ned hver for sig i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Men først skal de finde hinanden!

07:15  

Alene i vildmarken USA IV (3:11)
Alene i vildmarken USA IV (3:11) Syv familiepar blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Parrene er ved at finde ud af, at det er sværere at slå lejr end at bevæge sig i det barske landskab. Et hold må give op, mens et andet må overvinde en frygtelig ulykke.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

01:05  

Sorte universiteter i USA
Sorte universiteter i USA I Amerika er der skoler og universiteter for stort set alle samfundsgrupper. Også for sorte. Men er der brug for særlige undervisningsinstitutioner for sorte i dag? Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, sætter sig på skolebænken for at undersøge sagen, og finder frem til, at der er lige så meget brug for dem i dag som dengang før borgerrettighedsloven i 1964, hvor de blev grundlagt.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester: Aarhus Bykirke (3:4)
Gudstjenester: Aarhus Bykirke (3:4) Midt i byens pulserende liv ligger det gamle missionshus Eben Ezer. Huset er fra 1925, som dog i 1990'erne var tæt på at blive solgt. I dag rummer det Aarhus Bykirke, der har mere end 400 medlemmer, og som afholder gudstjeneste hver søndag. Gæst er meteorolog Mikael Jarnvig, der sammen med vært Anders Laugesen skal til gudstjeneste ved præsten Henrik Højlund. Foruden lovsange fra kirkens egen samling synger menigheden med på salmerne: Du, som vejen er og livet, DDS 484, Jeg ved, på hvem jeg bygger, DDS 672.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (24)
Inui (24)

05:10  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

05:17  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?

06:00  

Rasmus Klump (9)
Rasmus Klump (9) Bjergbestigerne

06:15  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Per har altid drømt om at være cowboyhelt, og endelig får han en chance.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (40)
Gurli Gris II (40) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (41)
Gurli Gris II (41) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Pilfinger og Isabel
Morgensang med Ramasjang | Pilfinger og Isabel Morgenstemningen er helt i top, når Isabel og Pilfinger gæster Siljas musikværksted som små fugle. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

07:30  

Bien Maja på nye honningeventyr
Bien Maja på nye honningeventyr

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19) Vaffels kæledyrsfest

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen
En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen Vi elsker dem, og vi spiser dem. Mennesket har et meget specielt forhold til de dyr og planter, der omgiver os. Et forhold, der kan være gensidigt fordelagtigt og destruktivt. Her udforskes den fascinerende og overraskende forbindelse mellem menneske og natur. Hvad kan vi lære af naturen? Hvordan kan naturen drage fordel af vores eksistens? Og hvem har brug for hvem for at overleve?

11:15  

Miss Marple: Hun døde ung (1:2)
Miss Marple: Hun døde ung (1:2) Gwenda fra New Zealand flytter som nygift ind i et hus i Devonshire. Hun føler, at hun har været der tidligere. Et syn med en kvalt ung kvinde for foden af trappen hjemsøger hende. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:25  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:55  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

11:55  

Udsigten - den hårdeste straf
Udsigten - den hårdeste straf Dansk dokumentar fra 2020 Hvad er værst; at være tvunget til at kigge ind i en grå mur i Herstedvester Fængsel, eller sidde i sin celle i Nuuk og se ud over en af verdens smukkeste uendelige øde landskaber? Det er et af temaerne i dokumentaren "UDSIGTEN - den hårdeste straf", som gennem otte år følger byggeriet af Grønlands Ny højsikrede anstalt; det første egentlig lukkede fængsel i landet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (3)
Flaskepost fra Stillehavet (3)

09:20  

Min lille hund Mester (10)
Min lille hund Mester (10) Det er koldt og blæsende. Thomas og Mester går tur, men pludselig ser de en lille hund ude i en sø. Hunden piver og er ved at drukne. Thomas hopper i det iskolde vand og redder den lille hund. Thomas vil hjem i varmen med hunden. Mester føler sig overset og vil bare hænge lidt ud ved søen, men kort efter Thomas er løbet hjem med den lille hund, er der en hvalp ude i søen, som også er ved at drukne. Selvom Mester bestemt ikke holder af det kolde vand, kaster han sig alligevel ud i at redde hvalpen. Da Mester og hvalpen kommer hjem til Thomas, viser det sig at den lille hund og hvalpen er mor og barn. Thomas' ven, Høkeren, adopterer de to hunde på stedet, og Mester glædes over, at han nu har prøvet at være en helt.

09:27  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Alma flytter på landet (7)
Alma flytter på landet (7) Kan Alma overbevise hendes gamle ven fra byen om at det er fedt at bo på landet?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik.

DR1

12:10  

Miss Marple: Hun døde ung (2:2)
Miss Marple: Hun døde ung (2:2) Gwenda vil bevise, at hendes far ikke var en sindssyg morder. To mord og et mordforsøg må Miss Marple opklare, før det unge par kan falde til ro i den landlige idyl. Miss Marple: Joan Hickson

13:35  

Robin Hood fra Højbjerg (3:4)
Robin Hood fra Højbjerg (3:4) Sværere end forventet. Mikaels drøm om at gå fra "bistandsbums" til direktør i eget madspilds-supermarked hænger i en tynd tråd. Det viser sig at være stort set umuligt at tjene penge på at dele mad ud. I et forsøg på at få offentlig støtte inviterer Mikael to politikere med på skraldetur. Men det går ikke helt efter planen.

14:05  

Bonderøven - Kolde fadøl og passionerede håndværkere
Bonderøven - Kolde fadøl og passionerede håndværkere Der skal mange stole, kolde fadøl og velsmurte madder til, når projekt mølle skydes i gang på Kastanjegården med et kæmpe hold af passionerede håndværkere fra ind- og udland. Og så har Frank fundet en løsning , der giver massevis af blåbær i haven.

14:35  

Den Kongelige Køkkenhave (2:3)
Den Kongelige Køkkenhave (2:3) Køkkenhavens store bede bygges færdige, stierne anlægges og de første planter sættes i jorden. Imens køkkenhaven renoveres sørger gartnerne også for, at holde liv i de mange blomster, som hvert år dyrkes og plantes i den smukke slotshave i Gråsten.

DR2

12:50  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen

13:40  

Sådan var det i 70'erne
Sådan var det i 70'erne Dansk reportage fra 2013 I løbet af anden halvdel af det tyvende århundrede skete der et historisk og mentalt skred i Danmark. Søs Egelind og Anne Hjernøe triller tilbage til den nære fortid i 1974, hvor Danmark for alvor blev moderne. Tidslommen er genskabt af århusianske museumsfolk i samarbejde med nogle af de personer, der levede i datidens lejligheder - kernefamilien med en mor som forlod kødgryderne, det revolutionære kollektiv og gæstearbejderen, der aldrig rejste hjem. Og i den gynækologiske klinik berettes der om seksuel frigørelse, mens det på et hessianbeklædt drengeværelse mest handler om at snave. Sendt første gang 22.06.2013

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (3:8) | Arne Bjarnes onde plan
Gro og Blå redder fuglene (3:8) | Arne Bjarnes onde plan Den luskede Arne Bjarne vil lave gården om til verdens største parkeringshus, og han beslutter sig for at smadre gården, nu hvor Bedste er væk. Fuglene er sultne - for de har ikke fået mad, siden Bedste forsvandt. Finder fuglene mad et andet sted? Og vil Arne Bjarne virkelig smadre hele gården?

12:55  

Didrik Drage (23)
Didrik Drage (23)

13:10  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (10)
Morten Skildpadde II (10)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 2
Det store Ramasjang Mysterie 2 My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

14:00  

Brillebjørn (5)
Brillebjørn (5) Norsk dramaserie. Lucy har fået et net til at fange sommerfugle med. Men legen bliver hurtigt kedelig, da der ikke er nogle sommerfugle i haven.

14:05  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Det er regnvejr. Musene og Cirkeline synger "Regnvejrssang", men så finder de på at spørge Bedstefar, om han ikke vil fortælle et eventyr - og det vil han. Det bliver eventyret om Klodsmus.

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Jægerne er efter den store elg, men Findus giver den sine spegepølsemadder og hjælper den med at gemme sig.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Midsomer Life (4)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Midsomer Life (4) "Midsomer Life". I en skov iagttager en ældre mand noget i sin kikkert. Da han opdager, at han er blevet set, forsøger han at flygte. Men et væltet træ spærrer vejen for ham, og to uger senere findes han død i sin bil. Hvad var det, han så? Og hvem kunne ønske ham død? Makkerparret Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Eleanor Crouch: Selina Cadell. Instruktion: Peter Smith.

17:40  

Folk og fæ (1:7)
Folk og fæ (1:7) I 1937 søger den nyuddannede James Herriot job som dyrlægeassistent i Yorkshire i Nordengland. I landsbyen Darrowby møder han sin potentielle arbejdsgiver, den uberegnelige Siegfried Farnon. James bliver øjeblikkeligt kastet ud på dybt vand, da Siegfried tager ham med ud på de lokale gårde for at teste hans evner.

DR2

15:40  

Mig og Elvis (1:2)
Mig og Elvis (1:2) Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 9. april 1998

16:40  

Russian Pizza Blues (1:3)
Russian Pizza Blues (1:3) En falleret russisk rockmusiker og hans 19-årige datter strander i København på vej til 'The Russian Pizza House' i New York. Så er der et par lune brovagter på Langebro, en forelsket buschauffør, en sød stewardesse, der skal giftes samt en ung mand fra landet, som genser sin storebror efter 16 år og tre måneder. På næsten magisk vis vil deres veje krydses i løbet af en eneste skærsommernat. Medvirkende: Sergei: Sergei Gazarov Elena: Marianna Roubintchik Leslie Howard Hansen: Michael Wikke Bjarne Bent: Steen Rasmussen Desuden medvirker: Claus Nissen, Hugo Øster Bendtsen, Robert Grant, Charlotte Toft, Jytte Piloni og mange flere. Manuskript: Steen Rasmussen, Michael Wikke og Mikael Olsen. Instruktion: Steen Rasmussen og Michael Wikke. Foto: Erik Zappon. Musik: Billy Cross og Joakim Holbek. Produktion: Filmkonsortiet Zanzibar i co-produktion med bl.a. DR TV-Drama. Sendt første gang 28.03.95

17:10  

Monty Python's Flying Circus (39)
Monty Python's Flying Circus (39) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:40  

Monty Python's Flying Circus (40)
Monty Python's Flying Circus (40) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Det kom fra det ydre rum

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6) Ærlige findere

17:15  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6) Hjemmeliv

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

17:45  

Min ven Marlon (9)
Min ven Marlon (9) Sander praler med at have hoppet fra 10 meter vippen.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

De fantastiske grise
De fantastiske grise De er beskidte, dovne og grådige. Vi tror, vi ved, hvordan grise er. Men hvis vi ser nærmere på dem, er de fulde af overraskelser. De lever næsten overalt på Jorden. Nogle hygger sig i hård frost, mens andres trives i troperne. De danner realtioner med andre dyr. Og med os mennesker. Her undersøger vi grisenes fantastiske evner, og hvordan de blev et af verdens mest udbredte pattedyr.

20:00  

Den store bagedyst (4:9) - Ud i naturen
Den store bagedyst (4:9) - Ud i naturen Deltagerne trækker i gummistøvlerne og cykler helt ud i skoven på brændenældejagt i den hemmelige udfordring. Og så skal de lave kreative og velsmagende portionskager - forklædt som "skovens dyr". I mesterværksudfordringen kræver dommerne tydelig inspiration fra naturen, når opgaven lyder på smukke kager udformet som træstubbe.

DR2

18:10  

Han kom, han så, han skød
Han kom, han så, han skød Den amerikanske lejesoldat Hogan er på vej mod Mexico for at melde sig under den mexicanske oprørsbevægelses faner. Undervejs redder han nonnen Sara fra at blive voldtaget. Hun er også på en mission for mexicanerne, og de slår følgeskab, da de tilsyneladende har fælles interesser - det tror Hogan i det mindste. Medvirkende: Clint Eastwood, Shirley MacLaine, Manuel Fábregas m.fl. Instruktion: Don Siegel.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Bodil Jørgensen fat på salmen "Nu fryde sig hver kristen mand".

20:00  

Her er dit hit: Uden Forsvar med Marie Key (1:8)
Her er dit hit: Uden Forsvar med Marie Key (1:8) DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Uden Forsvar med Marie key

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (20)
F for får V (20)

18:05  

Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (6)
Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (6) Vintertid Søn er helt oppe at køre, for det er i aften, at han skal sætte uret tilbage til vintertid, og det er sidste chance for at få Vintertidsmærket. Desværre bliver æsken med det flotte mærke væk. Sikker bager kage til Søn, men han glemmer at putte lys i kagen. Søn må rejse tilbage i tiden for at løse problemerne.

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (4)
Zorro (4) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (9)
Alfons Åberg (9) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Bob & Max - lodne helte
Bob & Max - lodne helte

DR1

21:00  

Titanic
Titanic I april 1912 stævner den enorme luksusliner Titanic ud på sin skæbnesvangre jomfrurejse. Ombord forelsker den 17-årige overklassepige Rose sig i den fattige, fandenivoldske Jack, der har vundet sin billet i et spil kort. Ingen af dem aner, at 'skibet der ikke kan synke' har kurs mod katastrofen. James Camerons episke drama gjorde Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til superstjerner og modtog hele 11 Oscars - deriblandt priserne for bedste film og instruktion. Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane m.fl. Instruktion: James Cameron.

DR2

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Jackie
Filmperler: Jackie Jacqueline Kennedy sidder i bilen ved siden af sin mand, præsident John F. Kennedy, da han i Dallas i 1963 rammes af kuglerne, der tager hans liv. Over de følgende dage må hun kæmpe sig gennem sorg og chok for at trøste sin børn og planlægge sin mands begravelse. Hun indser hurtigt, at alt, hun gør og siger i dagene efter mordet, vil forme hendes mands eftermæle - og hendes eget. Medvirkende: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig m.fl. Instruktion: Pablo Larraín.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Unge Morse V (5:6)
Unge Morse V (5:6) En deltager i et internationalt gameshow bliver likvideret for rullende kameraer. Morse og Thursdays efterforskning lukkes lynhurtigt ned af politiets efterretningstjeneste. Hemmelighedskræmmeriet gør dog kun Morse ekstra nysgerrig. Han er fast besluttet på at komme til bunds i sagen, og snart er han på kollisionskurs med nogle temmelig farlige typer. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

01:35  

Lewis: Mørket falder på
Lewis: Mørket falder på Det er halloween, men for retsmedicineren Laura Hobson får festlighederne en brat ende, da hun kaldes ud til gerningsstedet for et mord. Ofret er nemlig hendes gamle studiekammerat Ligiea, som Hobson skulle møde selv samme aften. Ligiea er fundet død med en pæl stukket gennem hjertet, og det bliver ikke det eneste makabre mord, som Lewis og Hathaway må forsøge at opklare. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

02:05  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Skudt ved daggry (2)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Skudt ved daggry (2) "Skudt ved daggry". Tommy Hicks bliver skudt som desertør under 1. verdenskrig. Det dræbende skud bliver affyret af løjtnant Hammond, og det starter en indædt fejde mellem familierne Hicks og Hammond. 90 år senere får Tommy endelig æresoprejsning. Men det sætter ikke en stopper for den bitre strid mellem de to familier, og snart må kriminalkommissær Barnaby opklare et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Arabella Hammond: Samantha Bond. Instruktion: Richard Holthouse.

03:40  

Kender du typen? 2017 (7)
Kender du typen? 2017 (7) Aftenens hovedperson i "Kender Du Typen?" er en selverklæret lampefetichist, der også har en stor kærlighed til dødningehoveder og kvægkranier. Yndlingsforfatterne er Bukowski og Hemingway, og når det bliver for tungt, så kan man altid bladre i samlingen af gamle Playboy-magasiner. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup får deres sag for, når de skal finde navnet på den kendte dansker, de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:35  

Den falske caster (2:3)
Den falske caster (2:3)

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, NRSNEDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1019172020