Nørre-Snede
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 2. september 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 2. september 2023

DR1

05:35  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:50  

På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (7:7)
På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (7:7) Der er hvide vidder så langt øjet rækker. Efter to uger på farten fortsætter de tre outdoor-venner jagten på godt fiskevand og bedre vejr. Og særligt én af dem sætter alt ind på at vinde fiskekonkurrencen.

06:30  

Next Level Chef II (1:15) Velkommen til et nyt niveau
Next Level Chef II (1:15) Velkommen til et nyt niveau Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Køkken i tre etager. Atten talentfulde amatørkokke, professionelle kokke og SoMe-kokke. Tre berømte mesterkokke: Gordon Ramsay, Nyesha Arrington og Richard Blais. Hvert hold kæmper om at få fingre i de bedste ingredienser og trylle magiske retter frem på 45 minutter. Hvem kan skille sig ud fra starten?

07:15  

Next Level Chef II (2:15) Mexico på menuen
Next Level Chef II (2:15) Mexico på menuen Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Mexico er på menuen, hvilket betyder stærk mad og stærke konkurrenter. En deltager er allerede blevet sendt hjem. Kan de resterende 17 deltagere lægge deres hjerte og sjæl i den næste udfordring?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:20  

Jorden rundt i 80 dage (4:8)
Jorden rundt i 80 dage (4:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Indien, dag 28. Togsporerne i Indien stopper brat, og Phileas, Abigail og Passepartout tilbringer natten i Narupani. Landsbyen er ved at forberede et bryllup. Festlighederne bliver brat afbrudt, da britiske soldater kommer for at anholde gommen, som er deserteret. Phileas er fast besluttet på at fortsætte rejsen, men prøver alligevel at hjælpe gommen. Og Passepartout prøver at finde ud af, hvem han skal være loyal overfor.

DR2

05:00  

Da pandemien ramte Sverige (1:2)
Da pandemien ramte Sverige (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Den största nyheten) Hvordan fungerer en stor nyhedsredaktion, når landet er i krise? I foråret 2020 spredte coronavirusset sig over hele verden, og al nyhedsdækning blev domineret af den nye smitte. Hver dag indebar vanskelige risikovurderinger og svære beslutninger om, hvad man skulle udgive. Vi følger det historiske forløb på den svenske tv-station SVT's nyhedsredaktion og flere kendte journalister i deres arbejde.

06:00  

Da pandemien ramte Sverige (2:2)
Da pandemien ramte Sverige (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Den största nyheten) Hvordan fungerer en stor nyhedsredaktion, når landet er i krise? I foråret 2020 spredte coronavirusset sig over hele verden, og al nyhedsdækning blev domineret af den nye smitte. Hver dag indebar vanskelige risikovurderinger og svære beslutninger om, hvad man skulle udgive. Vi følger det historiske forløb på den svenske tv-station SVT's nyhedsredaktion og flere kendte journalister i deres arbejde.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

06:00  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

06:10  

Sarah og And (34)
Sarah og And (34)

06:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Rejsen til Amerika - Monstermysteriet
Rejsen til Amerika - Monstermysteriet Et monster begynder at kidnappe mus i New York. Fievel og hans venner hjælper en journalist med at komme til bunds i mysteriet. Opgaven bliver ikke nemmere, da resten af familien Muskowitz bortføres og holdes til fange i kloakkerne.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Jorden rundt i 80 dage (5:8)
Jorden rundt i 80 dage (5:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Hongkong, dag 41. Phileas, Abigail og Passepartout ankommer til den britiske koloni, mere luksus - og ingen penge. Nogen har stukket Phileas en kæp i hjulet, og han kan ikke få adgang til sin konto. Til gengæld er han allerede en berømthed, og bliver inviteret af guvernørens kone til at være deres æresgæst. Passepartout kender godt årsagen til de økonomiske kvaler. Han prøver at afhjælpe situationen, men gør den bare endnu værre.

10:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (4)
Kriminalkommissær Barnaby XVI (4) Engelsk krimiserie fra 2014. (Midsomer Murders) "Flyveklubben". Ejeren af en privat flyveplads slås bevidstløs med en svensknøgle og kastes ud fra et fly. Det bliver en sag for Barnaby og Nelson. En spændende verden befolket af stuntpiloter og krigshelte åbenbarer sig for makkerparret, men det bliver også klart, at det er en verden med mange dystre hemmeligheder. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Kate Wilding: Tamzin Malleson. Instruktion: Luke Watson.

11:30  

Spis med Nigella (4:6)
Spis med Nigella (4:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer hyggelig komfortmad. Smag med, når hun serverer veganske chai-muffins, smelter-på-tungen-mørt tværreb og fisketacos efterfulgt af en himmelsk chokoladetærte.

DR2
TVR

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

10:30  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

10:45  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8)

11:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:25  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

11:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

11:50  

Sebastian på dybt vand (7)
Sebastian på dybt vand (7) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de flytte de store arapaimaer som let kan vælte en mand omkuld.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Spise med Price: Turkish delight
Spise med Price: Turkish delight Umut Sakarya kommer på besøg, når James og Adam Price kaster sig ud i en stor (virkelig vellykket) tyrkisk madfest med verdens bedste streetfood: shawarma, lahmacun, sigara börek og selvfølgelig ægte tyrkisk kebab.

12:45  

Sommertogtet - lyden af vores land (4:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (4:6) Fra Udbyhøj til Aalborg med Hanne Boel, Troels Gustavsen og Wafande. Undervejs sætter Wafande ord på sin altid positive tilgang til livet, når han fortolker Bob Marley. Mens Hanne Boel overrasker med at synge på dansk. De tre kunstnere kæmper med at finde et fællesnummer, og først da de nærmer sig scenen i Aalborg når de til enighed.

13:40  

Kender Du Typen? - Med Spice Girls og strikketøj
Kender Du Typen? - Med Spice Girls og strikketøj Hvem er det, der spiser en mælkesnitte, når hun rigtig skal forkæle sig selv? Og som har en pose krystaller med i lommen, når hun skal til et vigtigt møde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der har boet på Nørrebro i København hele sit liv. Vært: Tobias Hansen

14:10  

Kender Du Typen? - Med hund og rygende pistol
Kender Du Typen? - Med hund og rygende pistol Hvem er det, der åbenhjertigt fortæller, at hans og kærestens sammenbragte hund har ødelagt deres sexliv? Ejerlejligheden på Frederiksberg er fyldt med kunst, køkkengadgets og mærkevaretøj, der får livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen ud på glatis, når de skal regne ud, hvem den kendte hovedperson er. Vært Tobias Hansen

14:40  

Mormor på mandejagt II (6:6)
Mormor på mandejagt II (6:6) Judith har besluttet at droppe netdating, hun vil lede efter kærligheden ude i virkeligheden - og en håndlæser har fortalt hende præcis, hvor drømmemanden gemmer sig. Annas veninde er nysgerrig efter hvordan det går med dating, mænd og særligt med Erling. Og for Mona går turen endnu engang til Langeland. For efter det skuffende møde med Jan, har hun pludselig fået nye spor i jagten på sin gamle flirt.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

13:30  

Drengen der hackede Pentagon (1:4)
Drengen der hackede Pentagon (1:4) Om dagen er Thomas en helt almindelig 17-årig dreng, der går på gymnasiet i Grenaa, men om natten kalder han sig Le Cerveau og er en af verdens dristigste hackere. Han ser op til to danske hackere, der har skaffet sig adgang til NASA-systemer, men snart er han selv på vej endnu længere ind i den amerikanske regerings systemer og på endnu dybere vand.

13:30  

DR2 dropper dyrekødet
DR2 dropper dyrekødet Søren Rasted vågner op med en hårdt prøvet halvtreds år gammel krop. Noget skal der ske: Han skodder smøgerne og skærer ned på sprutten - men bør han også droppe dyr? For klimaet, for dyrenes og for sin egen skyld? Og vil han være én af dem; "veganerne", dem de andre ikke vil lege med? Hvad indebærer det at være veganer, hvad er det godt for - og kan man bare være lidt veganer? Rasted møder mennesker i begge lejre - og der er store følelser på spil. Det handler ikke kun om kød, men også om klima, krop og kultur, når denne temalørdag går i kødet på tidens store trend, veganisme.

14:00  

Drengen der hackede Pentagon (2:4)
Drengen der hackede Pentagon (2:4) Thomas er overbevist om, at UFO'er har besøgt jorden og at det amerikanske militær gemmer på sandheden om besøgene. Derfor bliver Pentagon målet for Thomas' hacking og han tager større og større risici for at nå sit mål. Det overskrider grænserne for de øvrige danske hackere, der ser skævt til den udfordrende hackerdreng.

14:25  

Drengen der hackede Pentagon (3:4)
Drengen der hackede Pentagon (3:4) Et simpelt gæt har åbnet dørene til Pentagons systemer, men Thomas finder pludselig en række militære hemmeligheder, som han ikke vil holde hemmeligt. Snart ruller skandalen i pressen, men det samme gør eftersøgningen af den uforsigtige cyber-vovehals.

14:30  

Helt ind i maven
Helt ind i maven Dansk reportage fra 2017 Maven er et mysterie. For egentlig er det jo bare et langt rør, som transporterer mad og drikke gennem systemet. Alligevel har op mod 1 million danskere ondt i maven. Samtidig - eller måske netop derfor er tarmene det nye sort inden for videnskaben. De senere års forskning viser for eksempel at bakterierne i tarmen har en enorm betydning for vores fordøjelse og sundhed. I aften bliver vi klogere på, hvordan tarmene egentlig fungerer. Og hvad der gør dem syge. Vært er skuespiller Paw Henriksen, der selv har store maveproblemer og mistede sin tyktarm for seks år siden. Følg med når han besøger Danmarks største afdeling for mave-tarmsygdomme på Hvidovre hospital. Og få indsigt i den videnskabelige kamp mod mavesmerter. I løbet af aftenen skal vi også følge to danskere som vælger en alternativ vej ud af problemet. Men kan man blive kureret for ondt i maven med gurkemeje og kinesiologi? Sendt første gang 08.04.2017

14:55  

Drengen der hackede Pentagon (4:4)
Drengen der hackede Pentagon (4:4) Politiet har anholdt Thomas for at hacke det amerikanske militær og afsløre beskidte krigshemmeligheder. Men de mangler et afgørende bevis, der er tættere på, end de aner. Kan Thomas nå at lave et sidste træk og slippe ud af fængslet?

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (51)
Vidundervovsen Vaffel (51)

12:20  

Vennerne og det grønne lys (13:20)
Vennerne og det grønne lys (13:20) Liv kan høre vennernes råb og lister sig hen til Anders' hus. Men kan hun snige sig forbi den mystiske mand, finde vennerne og låse døren op uden at blive opdaget?

12:30  

Vennerne og det grønne lys (14:20)
Vennerne og det grønne lys (14:20) Vennerne har fundet en kasse med grønt lys, og den mystiske mand er dukket op igen. Men denne gang lover han at fortælle hvem han er, og hvad han ved. Men pludselig banker det på døren.

12:40  

Stop!
Stop! Familien har hovedrengøring på programmet. Men Abbe har ikke tid. Han er helt opslugt af at opfinde en maskine, som kan lave morgenmad. Men alle skal hjælpe til, og Abbe får tril opgave at vande alle planterne i lejligheden. Abbe får en idé! En opfindelse, som får hele familien til at måbe.

12:50  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6)

13:05  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

14:00  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

14:45  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:10  

Gift ved første blik IX (2:8)
Gift ved første blik IX (2:8) Hos Line presser tårerne sig på, når en af de vigtigste personer ikke er der på den store dag. Hænder ryster, selvom Martin siger det store "JA" for anden gang. Har Nicklas styr på brudevalsen? Pernilles nye mand har business-wise været lige så vidt omkring som hende. Mark er et stort smil. Kan Sara H forstå sit match? Hvad bliver der sagt, når dørene lukkes, og de endelig kan tale frit?

16:10  

Sporløs (4:5)
Sporløs (4:5) Meann er vred. Hun føler sig forladt, og frustreret over den skæbne, hendes biologiske mor fra Filippinerne overlod hende til, da hun for mere end 30 år siden satte hende af på et børnehjem. Hele livet har Meann kæmpet med en forladthedsfølelse over den biologiske mors svigt, også selvom hun har fået en dejlig familie i Danmark. Følelsen er aldrig gået væk. Nu ved Meann slet ikke, om hun overhovedet kan og vil møde sin mor med andet end vrede, hvis hun kan findes, når Sporløs-holdet rejser til Filippinerne.

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (6:8)
Jorden rundt i 80 dage (6:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) En øde ø, dag 47. En fremmed mand har kastet Phileas, Abigail og Passepartout overbord i en jolle. De strander på en øde ø. Der er ingen muligheder for at komme væk - eller videre. Phileas er skrækslagen over, at han har forårsaget denne livsfarlige situation for Abigail og Passepartout. Men mens de alle tre kæmper for at overleve, bliver de nødt til at afsløre de hemmeligheder, der har splittet dem. Er ærlighed vejen frem?

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (7:8)
Jorden rundt i 80 dage (7:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Rocky Mountains, USA, dag 65. Trioen er ombord på diligencen fra San Francisco, da en sherif insisterer på at få et lift sammen med sin kriminelle fange. Hvis Phileas, Abigail og Passepartout ikke når toget videre til New York, så taber Phileas sit væddemål. Men de opdager, at sheriffens kamp for retfærdighed også er deres kamp.

DR2

15:30  

Husker du... 2005
Husker du... 2005 Dansk dokumentarserie fra 2015 2005 er et år præget af terror og voldsomme naturkatastrofer. Tusindvis af mennesker mister livet eller kommer til skade. I Danmark står folk i kø for at samle ind til især ofrene for tsunamien. Mikael Simpson oplever katastrofen på tæt hånd og stabler efterfølgende et støttearrangement på benene, og Remee skriver støttesangen Hvor Små Vi Er. Men det er også året, hvor vi får en ny tronarving, ordet Fuck kommer i de danske ordbøger, og vi diskuterer Jørgen Leth's bog Det Uperfekte Menneske.. Sendt første gang 20.10.2015

16:00  

Broen ved Arnhem
Broen ved Arnhem Britisk-amerikansk krigsfilm fra 1977. (A Bridge Too Far) Operation Market Garden er Montgomerys dristige plan om at kaste faldskærmstropper ned bag fjendens linjer. Tyskernes forsyningslinjer skal afskæres ved at holde seks broer i Holland, deriblandt broen ved Arnhem. Mens tyskerne forbereder sig på et angreb ved fronten, skal Bittrichs pansertropper hvile ud, og hvad er mere nærliggende end at placere dem i det fredelige Arnhem. Medvirkende: Sean Connery, Dirk Bogarde, Gene Hackman, Anthony Hopkins, Liv Ullmann, Michael Caine, Robert Redford, Maximilian Schell, Laurence Olivier m.fl. Instruktion: Richard Attenborough.

16:15  

Duel i Missouri
Duel i Missouri Amerikansk western fra 1976. (The Missouri Breaks) Tom Logan leder en bande hestetyve, som holder mest af at stjæle fra den rige Braxton. Det er Braxton træt af, så han ansætter den noget specielle gunman Lee Clayton til at rydde tyvene af vejen. Det gør Clayton med brug af alle mulige mærkelige forklædninger. I mellemtiden har Tom Logan forelsket sig i Braxtons datter og har lagt hestetyveriet på hylden. Men det hjælper ham ikke, da Clayton banker på. Medvirkende: Marlon Brando, Jack Nicholson, Kathleen Lloyd m.fl. Instruktion: Arthur Penn.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Genert
Karlas Fantalastiske Klasse - Genert Klassen har gruppearbejde om kroppen. Karla vil være sammen med Tessa, fordi hun er gennemsigtig, men Tessa er genert og har ikke lyst til at være med.

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder valgdagen + Vovserne redder bobbel-aberne

17:05  

Dansemix: Mucki Bar
Dansemix: Mucki Bar Giraffen skal kridte danseskoene! Den skal nemlig finde på tre sjove dansetrin til Tobias Rahims 'Mucki Bar'.

17:06  

Brandbamsen Bjørnis
Brandbamsen Bjørnis

17:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:35  

Kabam!
Kabam!

17:45  

Osman og Jeppe I (4)
Osman og Jeppe I (4)

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Flere sommerfugle og pindsvin
Søren Vesters Have - Flere sommerfugle og pindsvin Hvad skal der egentlig til, hvis man gerne vil have flere sommerfugle og pindsvin i haven? I jagten på at finde svaret, rejser Søren en tur til Bornholm, hvor han besøger det ultimative sommerfugleparadis. Og så får han besøg hjemme i Thise af en biolog, der ved alt om pindsvin.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Berømte måltider: Matador på menuen (1:2)
Berømte måltider: Matador på menuen (1:2) Adam Price og Frederikke Legaard tager turen til Korsbæk for at skabe den ultimative Matador-middag og dykke ned i historierne bag bl.a. Grisehandlerens brunkål og Lærer Andersens kødrand. Og så må Frederikke i porcelænværkstedet, når der skal serveres miniaturesmørrebrød for en helt særlig gæst.

20:00  

Den frosne planet II (6:6) Vores frosne planet
Den frosne planet II (6:6) Vores frosne planet Naturserie fra BBC fra 2023. (Frozen Planet II) Jordens koldeste egne er under hastig forandring. Polerne smelter hurtigere end nogensinde. Forskere prøver at forstå og vende udviklingen. Mindre havis forandrer livet ikke bare for isbjørne, sæler, pingviner og hvaler. Klimaforandringerne påvirker også små samfund på Grønland og de 1,2 milliarder mennesker, der er afhængige af smeltevand fra Himalaya. Mød nogle af forskerne, der prøver at redde vores frosne planet.

20:50  

Kriminalkommissær Barnaby XVII (1)
Kriminalkommissær Barnaby XVII (1) Engelsk krimiserie fra 2015. (Midsomer Murders) "Roulette med døden". John Barnaby nyder livet som nybagt far, men snart må han atter i arbejdstøjet. Illustratoren Suzie Colebrook er blevet dræbt af et elektrisk roulettehjul, som hun har fået tilsendt med posten. Og det bizarre dødsfald bliver ikke det sidste i en snørklet sag om jalousi og besættelse.

DR2

18:20  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Dybt hælder året".

18:30  

The Babylon Hotel
The Babylon Hotel Velkommen til den spektakulære og dekadente verden i The Babylon Hotel, hvor musikken strømmer som boblende champagne. Oplev den ikoniske musik fra film og serier som Babylon Berlin, The Great Gatsby og Burlesque med DR Symfoniorkestret og DR Big Band. Med sig har de Babylon Berlin's Moka Efti Orchestra med Madame le Pustra og sangerinderne Emma Smith og Mademoiselle Karen og dansere fra Sweet Burlesque. Optaget i DR Koncerthuset maj 2023.

20:00  

Top Gear - Drag racing i Florida
Top Gear - Drag racing i Florida Britisk underholdningsprogram fra 2022. Værterne Freddie, Chris og Paddy rejser til USA for at tage på roadtrip i en gammel campingvogn gennem sumpen i Floridas Everglades. Alle tre har fået papir på, at de må køre racerløb, så turen inkluderer "donk-car drag racing" og et racerløb i gamle amerikanske politibiler.

TVR

18:00  

F for får V (4)
F for får V (4)

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Gnompatruljen
Gnompatruljen Chloe og hendes mor skal flytte igen. De tvinges til at flytte ind i et faldefærdigt, gammelt hus, som er fyldt med havenisser. Chloe opdager snart, at huset skjuler en skræmmende, stor hemmelighed.

19:52  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

22:20  

Wallander: Brandvæg
Wallander: Brandvæg Engelsk-svensk krimi fra 2008. (Wallander: Firewall) En teenagepige tilstår knivdrabet på en taxachauffør. Senere findes en mand død ved en pengeautomat, tilsyneladende ramt af et hjerteanfald. De to sager synes fuldt opklarede, men alligevel føler Kurt Wallander, at der er noget, der ikke stemmer. Han beslutter sig for at grave videre, og snart bliver det da også klart, at de to sager er forbundne - og at der er noget meget stort og voldsomt i gære. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Niall MacCormick.

23:50  

Hvem myrdede Alan Conway? (1:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (1:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) Krimiforfatteren Alan Conway er ved at færdiggøre sin næste bestseller. Redaktøren Susan glæder sig, men da han pludseligt dør og efterlader sig et selvmordsbrev og et ufærdigt manuskript, bliver hun mistænksom. Forlagets og hendes egen fremtid afhænger af ham. Hvorfor mangler det sidste kapitel? Hvorfor er der store lighedspunkter mellem manuskriptets fiktive personer og Alans omgangskreds? Ny britisk serie, der i virkeligheden er to krimiserier i én.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Nul stjerner - Ungarn (1:6)
Nul stjerner - Ungarn (1:6) Endnu en gang er Morten og Jan klar til at rejse ud i verden, og denne gang går den til Centraleuropa. De flyver til Budapest, som så mange andre danskere, men hvor størstedelen bliver i hovedstaden, vil Morten og Jan langt ud på de ungarske sletter. De besøger blandt andet Europas sidste cowboys, besøger et syret marcipanmuseum, og så nyder de godt af den ungarske gæstfrihed, når de pludselig bliver inviteret til en noget alternativ griseslagtning. Endelig skal de selvfølgelig indkvartere sig på den bedst tænkelige måder - på et ægte Nul Stjerner-hotel, som byder på helt nye oplevelser for både Jan og Morten.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Fluerne på væggen
Fluerne på væggen Dansk thriller fra 2005. Den unge instruktør My Larsen bliver kontaktet af partiet Venstre, som hyrer hende til at lave en film om Ravnskov kommune og dens borgmester, Svend Balder. Balders metoder tåler ikke altid dagens lys. Og hans svaghed for blondiner giver Mys kamera adgang til hans inderste privatsfære. Men My har også sine egne lig i lasten, og nu må hun overveje, hvor langt hun vil gå for at rydde op i sit eget liv og nå helt til bunds i borgmesterens. Medvirkende: Trine Dyrholm, Lars Brygmann, Kurt Ravn m.fl. Instruktion: Åke Sandgren.

23:45  

Stories for millioner II (3:6) - Privatliv er big business
Stories for millioner II (3:6) - Privatliv er big business Christina Barré er vendt tilbage efter barsel og forsøger at prioritere sit arbejde, så hun har mest muligt tid til de opgaver, hun elsker. For som nybagt mor med mindre tid, er det blevet mere tydeligt end nogensinde, at hun må ændre sit arbejdsliv.

TVR
DR1

00:35  

Hvem myrdede Alan Conway? (2:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (2:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) To dødsfald. I manuskriptet bliver Sir Magnus Pye myrdet i 1955. I nutiden dør manuskriptets forfatter. Hvordan hænger det sammen? Susan rejser til Woodbridge for at lede efter svaret - men mest af alt det manglende kapitel. Alan brugte sit eget hus, Abbey Grange, som forlæg for Pye Hall. Og ligesom med Sir Magnus Pye er der et væld af mulige gerningspersoner, hvis Alan Conway ikke begik selvmord.

01:20  

Happy Valley III (5:6)
Happy Valley III (5:6) Britisk krimiserie fra 2023. Catherine må gøre sit bedste for at beskytte sin familie. Samtidig begynder en ny mordefterforskning.

02:20  

Happy Valley III (6:6)
Happy Valley III (6:6) Britisk krimiserie fra 2023. Det er Catherines sidste dag på jobbet. Samtidig er Tommy Lee Royce stadig på fri fod, og snart opsøger han Catherine.

03:25  

Pearl Harbor
Pearl Harbor Amerikansk romantisk actiondrama fra 2001. I 1941 er barndomsvennerne Rafe og Danny blevet piloter i det amerikanske luftvåben. Rafe falder for sygeplejersken Evelyn, men forholdet ender brat, da hans fly skydes ned. Danny forsøger at trøste Evelyn, og de to forelsker sig. Men der er mere drama i luften. For Rafe er ikke død - og samtidig planlægger Japan at angribe USA's flådebase i Pearl Harbor. Medvirkende: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale m.fl. Instruktion: Michael Bay.

DR2

00:10  

Stories for millioner II (4:6) - Jubilæumsfest ramt af kritisk journalist
Stories for millioner II (4:6) - Jubilæumsfest ramt af kritisk journalist Nina Shini og Mathilde Gøhler har været partnere i nu 10 år. Det vil de markere i Berlingske Business med portrætbilleder og interview. Men interviewet tager en drejning, som ingen af dem havde set komme.

00:40  

Svindlerpigen (3:4) Farligt rollespil
Svindlerpigen (3:4) Farligt rollespil Australsk dokumentarserie fra 2023. (Con Girl) Den franske backpacker Lucie frygter at blive smidt i fængsel for kidnapning, men går fri, da det viser sig, at "barnet" er endnu én af Samantha Azzopardis identiteter. Samanthas bedrag tager fart. I 2019 overbeviser Samantha den 13-årig Georgia om, at hun er Coco fra Elite Model Management. Pigens mor opdager, at noget er galt. Men hun har lige sendt Georgia afsted med Samantha ud i Melbournes gader og aner ikke, hvor de er.

01:25  

Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (1:2)
Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Apocalypse: Hitler attaque à l'Ouest) Juli 1940. Adolf Hitler bliver fejret i Berlin. Med en ekstrem voldsom blitzkrig har nazisterne invaderet Belgien og Holland på 18 dage og Frankrig på blot 45 dage. Nazisterne har gjort brug af Pervitin, et metamfetamin, der holder dem vågne. Den nazistiske apokalypse spreder sig til Den engelske kanal, Storbritanniens sidste bastion. I Dunkerque er over 300.000 britiske soldater omringet. Kan Winston Churchill redde dem?

02:20  

Weekendtur til Rom
Weekendtur til Rom Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Cæsar, Colosseum og caffé granita. Tag med Gregg Wallace til Rom. Byen, der har en enestående historie og noget af den bedste mad i verden. I løbet af tre dage drager han på Vespa ud i byens gader, spiser fantastiske lokale retter som stegte artiskokker og florlette gnocchi, besøger de berømte seværdigheder som Trevi-fontænen og Pantheon - og får chancen for at træne som gladiator.

03:05  

Thelma
Thelma Norsk spillefilm fra 2017. En ung norsk kvinde flytter til Oslo og forelsker sig i sin smukke kvindelige klassekammerat. Næsten samtidig begynder hun at lægge mærke til sin gryende forbindelse til og uforklarlige oplevelser med overnaturlige fænomener. Instruktion: Joachim Trier.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NRSNEDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0829173447